Hanımlar kahvehanesi

OP
Sol yanım

Sol yanım

Artık herkes gibisin
Tepki
1.035
100un uzerindeyim ve yaglarim asiri fazla ve bazen yemeklerden kendimi alamiyorum millet 90 ustunu obez olarak nitelendiriyo:ckskc:
Zor olacak ama yemeyeceksiniz iyi bir dr a gidin kilo veremiyorum deyin kan tahlili troid ve hormonlara baktırın
Bende kiloluyum boyum da kısa düşün halimi
Ama diyet yapamıyorum
En azından cola şeker cips tatlı kestim 2 yıldır anca bayramdan bayrama az yiyorum
Benimki ilaç kullanımı uykusuzluk ve stres den ötürü

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Zor olacak ama yemeyeceksiniz iyi bir dr a gidin kilo veremiyorum deyin kan tahlili troid ve hormonlara baktırın
Bende kiloluyum boyum da kısa düşün halimi
Ama diyet yapamıyorum
En azından cola şeker cips tatlı kestim 2 yıldır anca bayramdan bayrama az yiyorum
Benimki ilaç kullanımı uykusuzluk ve stres den ötürü
Ben troid horman kan butu testleri yaptirdim hepsi normal cok sukur sadece demir b12 d vit eksikligi var onlar icinde igme vuruluyorum en buyuk etkwn bogazi tutamamak ekmek yiyor musun onuda azaltsan hic yemesen zamanla kilon dkilonben bu aralar ekmegi hamuru az ondan bundan diye diye yedim cok pisman oldum sonrada yuruyuse ciktim:acpsnr:stres benide mahvediyor huzur herkese lazim

OP
Sol yanım

Sol yanım

Artık herkes gibisin
Tepki
1.035
Ben troid horman kan butu testleri yaptirdim hepsi normal cok sukur sadece demir b12 d vit eksikligi var onlar icinde igme vuruluyorum en buyuk etkwn bogazi tutamamak ekmek yiyor musun onuda azaltsan hic yemesen zamanla kilon dkilonben bu aralar ekmegi hamuru az ondan bundan diye diye yedim cok pisman oldum sonrada yuruyuse ciktim:acpsnr:stres benide mahvediyor huzur herkese lazim
Ekmek yemiyorum
Ama düzen yok bizim evde malesef gece uyku sorunumuz var
Stres ilaç kullanımı düzensiz beslenme vs

OP
Sol yanım

Sol yanım

Artık herkes gibisin
Tepki
1.035
Insallah bi duzen ttutarsiniz rabbim kolaylik versin Ekmek yemedigine sevindim valla helal olsun kiz sana bravoo:hopp:
Amin canım

3 yıldır yemiyorum sadece kayınvalidemlerde yiyorum yada misafirlikte az yiyorum dikkat çekmemek ce ekmeksiz yiyor lafını duymamak için

Son düzenleme:

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Aynen o yüzden eşin için bile olsa kilo vermek için beynini ruhunu yorma kendin için ver kiloyu çocuk olsun kocam begensin vs için değil kendin istiyorsan ver
Yok ya onun bunun icin degil tabiki kendim icin istiyorum zaten o kadar onemsesem dugunden sonra ekmegi asi keserdim herhaldehaha

OP
Sol yanım

Sol yanım

Artık herkes gibisin
Tepki
1.035
Yok ya onun bunun icin degil tabiki kendim icin istiyorum zaten o kadar onemsesem dugunden sonra ekmegi asi keserdim herhaldehaha
En iyisini yapıyorsun
Sana bir kaç öneri
Sabah erken uyan
3 ana öğün
2 ara öğün yap
Meyveyi abartma
En geç 20 de yemegi yemiş ve agzını kapatmış ol
Bitki çayı yada kürü tek kullan aynı anda 2 3 tane çay veya kür uygulama
Aylık hedefin 2 kilo vermek olsun

NaRTaneSi

Tepki
2.112
En iyisini yapıyorsun
Sana bir kaç öneri
Sabah erken uyan
3 ana öğün
2 ara öğün yap
Meyveyi abartma
En geç 20 de yemegi yemiş ve agzını kapatmış ol
Bitki çayı yada kürü tek kullan aynı anda 2 3 tane çay veya kür uygulama
Aylık hedefin 2 kilo vermek olsun
Evet hepsinin farkindayim uyku konusu sorun bende uyaniyorum artik zarla zorla 10 10.30 arasinda uyanmaya gayret ediyorum erken uyandigimdan beride istahim cok acildi daha fazla acikiyorum aksam hava karardiktan sonra yemek yemek zorundaymisim gbi hissediyrorm yarin esim gelecek gelsin nesemde gelsin onunla birlikte hep benimle kalsin insallah haftaya daha dikkatli ve azimli olucam

OP
Sol yanım

Sol yanım

Artık herkes gibisin
Tepki
1.035
Evet hepsinin farkindayim uyku konusu sorun bende uyaniyorum artik zarla zorla 10 10.30 arasinda uyanmaya gayret ediyorum erken uyandigimdan beride istahim cok acildi daha fazla acikiyorum aksam hava karardiktan sonra yemek yemek zorundaymisim gbi hissediyrorm yarin esim gelecek gelsin nesemde gelsin onunla birlikte hep benimle kalsin insallah haftaya daha dikkatli ve azimli olucam
Saat 11 de kahvaltı için geç bir saat
Saat en geç 9 da kahvaltını etmeye çalış
Bende yarından itibaren uygulayacagım inşallah
Çok acıkır yada uykum gelirse 1 saat uzanırım
Hedefim ayda 2 kilo bakalım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar