M
madesam
Misafir
bekarların sohbeti de pek hoş yahu kızlar allah hayırlısını versin heyecanınız ve mutluluğunuz daim olsun
bekarların sohbeti de pek hoş yahu kızlar allah hayırlısını versin heyecanınız ve mutluluğunuz daim olsun
dimi yanii asıl onlar hallerine şükretsinler biz büyük bir nezaket gösterip onları kabul etmişiz hııhhhh:kahkaha::kahkaha::sirin:
sağol canımcım amin inşallah sohbet etmek için illa bekar olmak gerekmezki katılabilirsin sohbetimize önerilere düşüncelere tawsiyelere ihtiyacımız warbekarların sohbeti de pek hoş yahu kızlar allah hayırlısını versin heyecanınız ve mutluluğunuz daim olsun
Heralde yani Hem herşey karşılıklı valla sevsinler sevelim dövsünler dövelim
aaa yok işte şiddete karşıyım ben kndi kardeşime bile sinirlensem elimi kaldırıp wuramam kolay kolay hiç sewmem öle el şakalarını falan elini dizini büksün otursun uslu uslu oynamasın biyerleri döwmek döwüşmekde neymiş canım :kahkaha::kahkaha::zonk:
sağol canım ama sizin yanınızda kendimi yaşlı hissediyorum.. aslında 8 aylık evliyim
A :kahkaha: Kız deli oldu olcak adamlar evde beklesin biz çıkıp çalışalım onlar çamaşır bulaşık
Erkek dediğin vurdu mu oturtucak Tabi hanımı değil
sağol canım ama sizin yanınızda kendimi yaşlı hissediyorum.. aslında 8 aylık evliyim
siz bizi dinleyin kızlar
çamaşır,bulaşık makinesi,buzdolabı,ankastre fırın mutlaka arçelik yada bocsh olmalı
mikser,blendır,rondo,su ısıtıcısı,tost makinesi bunlar öncelikli olsun.diğerlerini sonra alırsınız
örneğin ben evlenmeden kahve makinesi almadım ama eşimle akşam yemeklerden sonra eğer halim varsa yapıp içmeyi çok seviyoruz.Cezvede dakikalarca kısık ateşte kahve yapmaya çalışacağıma takarım fişe 2 dkda hazır olur kahveler
buarada en kart benim galiba.3 yıllık evliyim :ayna:
siz bizi dinleyin kızlar
çamaşır,bulaşık makinesi,buzdolabı,ankastre fırın mutlaka arçelik yada bocsh olmalı
mikser,blendır,rondo,su ısıtıcısı,tost makinesi bunlar öncelikli olsun.diğerlerini sonra alırsınız
örneğin ben evlenmeden kahve makinesi almadım ama eşimle akşam yemeklerden sonra eğer halim varsa yapıp içmeyi çok seviyoruz.Cezvede dakikalarca kısık ateşte kahve yapmaya çalışacağıma takarım fişe 2 dkda hazır olur kahveler
ayhh allahm sen warya çok dişlisin hae enişteye yazık walla:ayk::kahkaha:Hmm pek yeniymiş sizin de Allah tamamına erdirsin inş bi yastıkta kocayın...
Ben bi tane yastık kullanıcam zaten kararlıyım yok öyle iki yastık felan
anladım canım teşekkürler fikirlerin için yawaş yawaş belirleniyo artık neyin lüzumlu olp olmadığı sizlerin fikirleriyleevet tatlım vestelden hiç memnun kalmadım çevremdende memnun kalan çok az küçük ev aletlerinden en işe yarayanı su ısıtıcısı tost makinesi ve el blendrı bence
evet tatlım vestelden hiç memnun kalmadım çevremdende memnun kalan çok az küçük ev aletlerinden en işe yarayanı su ısıtıcısı tost makinesi ve el blendrı bence
anladım canım teşekkürler fikirlerin için yawaş yawaş belirleniyo artık neyin lüzumlu olp olmadığı sizlerin fikirleriyle