IsheNuR
Daimi Üye
Bebeğim en son bi kafa kafaya verelim de ne yapıcaz konuşalım güzelce...
tamam canım en iyisi sakin kafayla tekrar konuşalım ayrıyeten söylenenleride değerlendirerek karar werelim
Bebeğim en son bi kafa kafaya verelim de ne yapıcaz konuşalım güzelce...
canım bak biz napalım biliyomusun büyük beyaz eşyaları çamaşır bulaşık buzdolabı fırın wb. bosch yada beko yada arçelik
küçük ew aletlerinide tefal yada arzum
lüzumlu olanlar su ısıtıcısı çaycı tost makinesi blendr takımı mikseri falan içinde brlkte yani rondosuda başka ne war unuttuğum??
durun bir kez daha geldim unutmussunuz tabi ütüyü ya tefal allın ya phılıps ikiside güzel oluyo phılıpsin son modelleri harika ama tefalinde yıllardır adı var :cikolata:
süpürgeyide ihlas alın derim halıyı nerdeyse yutuyo-ciko
durun bir kez daha geldim unutmussunuz tabi ütüyü ya tefal allın ya phılıps ikiside güzel oluyo phılıpsin son modelleri harika ama tefalinde yıllardır adı var :cikolata:
ay walla az önce dışarıya çıktım ütüyle süpürgeyi sordum tesadüfe bak :kahkaha: :kahkaha: bekoya girdim ütüde bi titanyum olyomş altı bide krom olyomş adam titanyumu tercih edin dedii :sirin: canım açıkcası ihlasın ürünlerini hiç beğenmiyorum ama bitane halı yıkama makinesi war eğer dediğin oysa süper bişey tertemiz yapyo şahit oldum bizzat we çokda sağlam fiyatıda 2milyar ciwarndaydı gecen sene ama ben halı yıkama düşünmüyorum sadece süpürge istyorum o kadar fazlalığa lüzum yok diye düşünyorum..:sirin:durun bir kez daha geldim unutmussunuz tabi ütüyü ya tefal allın ya phılıps ikiside güzel oluyo phılıpsin son modelleri harika ama tefalinde yıllardır adı var :cikolata:
süpersin ... ütü kesinlikle tefal
arkadaşlar sadece mutfak eşyalarını sorduğu için unuttuk galiba onu galiba canım
ewet canım bende öyle düşünüyorum teşekekkür ederimcanım o dediğin halı yıkama makinesinden bende var süpürme işlevide var ama sana tavsiyem normal bi süpürge al çünkü onu hergün kullanamazsın en azndan ben kullanmıyorum hergün çıkarmaya insan üşeniyor.ütüyüde tefal al benimki tefal ve harika kesinlikle şaşma derim.
Halı yıkama makinası çok gereksiz yahu... Bizde de var ama herseferinde onu çıkarıp da süpürmesi çok iş... Ağır zaten hem de çok yer kaplıyo... Açıkçası asıl işlevi için hiç kullanmadık daha
ewet canım bende öyle düşünüyorum teşekekkür ederim
ewet ewet kesinlikle gereksiz boş yere fazlalık bu aralar arnica nın son çıkan süpürgesi dikkatimi çekiyo ha bide kafama takılan kızlar torbasız suyla kullanılan makinelerimi tawsiye edersiniz yoksa torbalıyı hiçbişeye değişmem mi dersiniz bunuda çok merak ediyorum
ewet öyle diyolarda çabuk bozulur da diyolar karar weremedim şu arnica hoş gözüktü gözüme arkdşlar almşlar memnunuz diyolar ama diğer markalardada araştrma yapmak lazımcanım bence su hazneli olanlardan al onların daha sağlıklı olduğu söyleniyor.
canım benden sana tavsiye ütüde tefalden başkasını kullanma tefali tek geçerim
Öncelikle konunuz uygun bir bölüme taşınacaktır merak etmeyin :sirin:
Çamaşır makinem,bulaşık makinem ve buzdolabım arçelik.Çok hatta çook memnunum.Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım.Bosh ve Arçelik arasında çok çok gidip gelmiştim tercihimi arçelikten yana kullandım.
Diğer mutfak eşyalarında tefal ve arzum diyorum.örneğin rondom ve su ısıtıcım ilk yıl king markaydı.hediye gelmişti evlenmeden önce.Ben kingin iyi bir marka olduğunu düşünürdüm ama bir yıl içinde mahvoldu yada ilk yılın tecrübesizliğinden eşim ve ben mahvettik bilmiyorum
Mutfağa girince mutlaka elimin altında olması gereken ; su ısıtıcım,mikser+blendır,rondo bunlar olmazsa olmazlarım.
Sabah kahvaltılarımın vazgeçilmezi tost makinem
Oğlum doğduktan sonrada meyva sıkacağı aldık.
Çeyiz sandığı bana çok gereksiz geliyor siz bilirsiniz tabi yine.Aklıma gelen şimdilik bunlar hanımlar.Umarım yardımcı olabilmişimdir :ayna:
Balım ben sadece beko kullanıyorum küçük ev aletlerin de ve beyaz eşyalarımda tabi hepsi gri inox ...
Çaycı,tost makinesi,kahve makinesi(pek gerekli olmayabilir daha hiç kullanmadım)) Fritöz ve ekmek kızarma makinesi( buda çok gerekli olduğunu zannetmiyorum onunla yapacağım işi tost makinasıda yapıyor. Bulaşık makinamda beko Hepsinden memnunum.... buzdolabını ve çamaşır makinesini erkek tarafı alır valla onun için sana tavsiye etmiyorum
Hayırlısı olsun hakkında herşeyin en güzeli senin olsuninşallah....