"Iftar Tatlilarimiz" Oylamaya Acilmistir Hanimefendinin Gülleri

EN LEZZETLI VE GÖRSEL IFTAR TATLISINI SECMEK SIZIN ELINIZDE

• Kullanılan toplam oy
    59
OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
katilan diger tüm hamarat arkadaslarima tekrar cani gönüldn tsk ederim
ellerinize emeklerinize saglik
herbiriniz yarismaya ayri bir renk katdiniz cok saolun:panter:

iyiki varsiniz
yarismalarimiz sayenizde renkli geciyo
harikasiniz hanimlar:incim:

sizden ricam yarismadaki tariflerinizi bu linktede paylasmaniz tskler

https://www.hanimefendi.com/sutlu-serbetli-tatlilar/

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
acıgülüm tebrik ederim birtanem:kupa:

Tüm katılımda bulunan canım arkadaşlarım ellerinize sağlık,inanın şahane bir görsel şov yaşattınız bizlere:kupa:
Her birinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyor hemen acıgülün hediyesini fazla bekletmeden vermek istiyorum:uc:

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
acıgülüm tebrik ederim birtanem:kupa:

Tüm katılımda bulunan canım arkadaşlarım ellerinize sağlık,inanın şahane bir görsel şov yaşattınız bizlere:kupa:
Her birinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyor hemen acıgülün hediyesini fazla bekletmeden vermek istiyorum:uc:

canım çok teşekkür ederim çok güzeldi yarışmak iyi ki varsınız iyiki sizlerleyim. hanımefendiler hepinizi çok seviyorum

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
tebrıkler acıgul ellerıne saglık gorunusu ck emınım tadıda oyledır:panter:

teşekkür ederim panterim.. tavsiye ederim kesinlikle harika bişi... bayramdan sonra yapacaktım ama sırf yarışma için erkene aldım ve değdi... umudum yoktu aslında resimlerim pek çekici çıkmamıştı :) herkese çok teşekkür ederim

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Birincimiz Acıgül tebrik ederim bitanem:hhhhhh:,çok değişik ve bir o kadar görsel tarifinle birinciliği hakettin canım

153pwjr.jpg

Sılam elmalı kırmızı düşlerinle ikinciliği paylaştık senle,tebrikler bitanem.

2s8035z.jpg

Arinam kedidilli titamisunla görsel bi şölen yaşattın bizlere,ellerine sağlık canım:hhhhhh:

2pyv05y.gif

Diğer katılan arkadaşlar,bizlere yaşatmış olduğunuz görsel ziyafet için,yeni tarifler öğrenmemize vesile olduğunuz için hepinize çok ama çok teşekkür ederiz.Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler:cokkomik:

a018io0ia3ox.gif

Yeni yarışmalarımızda buluşmak dileğiyle esen kalın hanımefendiler:heyo::gul:

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
Birincimiz Acıgül tebrik ederim bitanem:hhhhhh:,çok değişik ve bir o kadar görsel tarifinle birinciliği hakettin canım

153pwjr.jpg

Sılam elmalı kırmızı düşlerinle ikinciliği paylaştık senle,tebrikler bitanem.

2s8035z.jpg

Arinam kedidilli titamisunla görsel bi şölen yaşattın bizlere,ellerine sağlık canım:hhhhhh:

2pyv05y.gif

Diğer katılan arkadaşlar,bizlere yaşatmış olduğunuz görsel ziyafet için,yeni tarifler öğrenmemize vesile olduğunuz için hepinize çok ama çok teşekkür ederiz.Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler:cokkomik:

a018io0ia3ox.gif

Yeni yarışmalarımızda buluşmak dileğiyle esen kalın hanımefendiler:heyo::gul:

bende sizleri tebrik ediyorum canım. emeği geçen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Acıgülcüm, tebrik ediyorum canım. :hhhhhh: Gerçekten pasta harika gözüküyor:hhhhhh:

Sılacım, seni de tebrik ediyorum birtanem. Çok değişik bir tarifti :eek:

bende üçüncü mü olmuşum ya :sok

Teşekkür ederim bana oy veren arkadaşlara :hhhhhh::hhhhhh:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
birincimize tebrikler:hhhhhh:

fındığım incir tatlısını sen yapmıştın demek vayyyyy ben de istiyorum ondannnnn sen ne hamarat birisin yawww

Yok nan nirde bende o hamaratlık tarif kayganama ait sağolsun ondan öğrenip yaptım çok kolay yapılışı İlknur sende yapabilirsin dene bak görüceksin-ayse:panter:

Fındık seni görmemişim kuzum özür dilerim. Seninde ellerine sağlık birtanem. :hhhhhh:

Rica ederim canım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
acıgül arkadaşım tebrik ederim birinciliğini bitanem senin tatlın ve tiramisu tatlısı arasında gidip gelmiştim tebrikler canım
fındığım incir tatlın çok güzeldi bitanem ellerine sağlık canımcım tebrik ederim
arişim beni cezbeden tatlı demek senindi bitanem ellerine sağlık tebrikler canım

teşekkür ederim canıcımlarım

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
Tebrik ederim Acıgül -alkis katılan herkesin ellerine sağlık...

(Umarım birinci olan tarif adreslere postalanıyordur :catalbicak: :D )
yollayım canım yeter ki isteyin yani lafımı olur :D

acıgül tebrikler canım.:kupa::kupa::hhhhhh::hhhhhh:

çok teşekkürler canım :gülümse:
Tebrikler acigül. -alkis
Katilan herkese cok tesekkürler ellerine saglik herkesin. :hhhhhh:

teşekkür ederim canım.. gerçekten çok güzeldi tarifler içinde denemek istediklerim var ramazandan sonra inşallah
birincimize tebrikler:hhhhhh:

fındığım incir tatlısını sen yapmıştın demek vayyyyy ben de istiyorum ondannnnn sen ne hamarat birisin yawww

çok teşekkür ediyorum canım benim... fındığım vallahi inciri pek sevmem ama resmi görünce denemeyi düşündüm. inşallah yapmayı düşünüyorum çok hoş görünüyordu eminim tadıda güzeldir... birde elmalı kırmızı düşlerle şehriyeli sütlacı deneyeceğim hepinizin ellerine sağlık :gülümse:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar