gurbetkusu
Daimi Üye
acigul tebrikler canim,silam.findikim, arisim sizide tebrik ediyorum...hepinizin ellerine saglik
acıgül arkadaşım tebrik ederim birinciliğini bitanem senin tatlın ve tiramisu tatlısı arasında gidip gelmiştim tebrikler canım
fındığım incir tatlın çok güzeldi bitanem ellerine sağlık canımcım tebrik ederim
arişim beni cezbeden tatlı demek senindi bitanem ellerine sağlık tebrikler canım
teşekkür ederim canıcımlarım
acigul tebrikler canim,silam.findikim, arisim sizide tebrik ediyorum...hepinizin ellerine saglik
birincimizi tebrikler
ana fındıkiçim senmi yaptın bebacım incir tatlısını oyumu ona vermiştim ilknurun dediği gibi bende istiyorum
tebrik ederim acigül
herkesi tebrik ediyorum hepsi birbirinden muhteşemdi ellerinize sağlık
acıgül arkadaşım tebrik ederim birinciliğini bitanem senin tatlın ve tiramisu tatlısı arasında gidip gelmiştim tebrikler canım
fındığım incir tatlın çok güzeldi bitanem ellerine sağlık canımcım tebrik ederim
arişim beni cezbeden tatlı demek senindi bitanem ellerine sağlık tebrikler canım
teşekkür ederim canıcımlarım
yollayım canım yeter ki isteyin yani lafımı olur
çok teşekkürler canım :gülümse:
teşekkür ederim canım.. gerçekten çok güzeldi tarifler içinde denemek istediklerim var ramazandan sonra inşallah
çok teşekkür ediyorum canım benim... fındığım vallahi inciri pek sevmem ama resmi görünce denemeyi düşündüm. inşallah yapmayı düşünüyorum çok hoş görünüyordu eminim tadıda güzeldir... birde elmalı kırmızı düşlerle şehriyeli sütlacı deneyeceğim hepinizin ellerine sağlık :gülümse:
birincimizi tebrikler
ana fındıkiçim senmi yaptın bebacım incir tatlısını oyumu ona vermiştim ilknurun dediği gibi bende istiyorum