"Iftar Tatlilarimiz" Oylamaya Acilmistir Hanimefendinin Gülleri

EN LEZZETLI VE GÖRSEL IFTAR TATLISINI SECMEK SIZIN ELINIZDE

• Kullanılan toplam oy
    59

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
acıgül arkadaşım tebrik ederim birinciliğini bitanem senin tatlın ve tiramisu tatlısı arasında gidip gelmiştim tebrikler canım
fındığım incir tatlın çok güzeldi bitanem ellerine sağlık canımcım tebrik ederim
arişim beni cezbeden tatlı demek senindi bitanem ellerine sağlık tebrikler canım

teşekkür ederim canıcımlarım

çok teşekkür ediyorum canım bende seni canı gönülden tebrik ediyorum... yarışmadan ziyade manevi güzelliği bir başkaydı benim için hepinizle daha iyi tanışmama vesile oldu

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
acigul tebrikler canim:eek:,silam.findikim, arisim sizide tebrik ediyorum...hepinizin ellerine saglik:hhhhhh:

birincimizi tebrikler:hhhhhh:
ana fındıkiçim senmi yaptın bebacım incir tatlısını oyumu ona vermiştim ilknurun dediği gibi bende istiyorum

tebrik ederim acigül:hhhhhh:

herkesi tebrik ediyorum hepsi birbirinden muhteşemdi ellerinize sağlık:hhhhhh:

hepinize çok çok teşekkür ediyorum... :eek:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
acıgül arkadaşım tebrik ederim birinciliğini bitanem senin tatlın ve tiramisu tatlısı arasında gidip gelmiştim tebrikler canım
fındığım incir tatlın çok güzeldi bitanem ellerine sağlık canımcım tebrik ederim
arişim beni cezbeden tatlı demek senindi bitanem ellerine sağlık tebrikler canım

teşekkür ederim canıcımlarım

yollayım canım yeter ki isteyin yani lafımı olur :D

çok teşekkürler canım :gülümse:

teşekkür ederim canım.. gerçekten çok güzeldi tarifler içinde denemek istediklerim var ramazandan sonra inşallah

çok teşekkür ediyorum canım benim... fındığım vallahi inciri pek sevmem ama resmi görünce denemeyi düşündüm. inşallah yapmayı düşünüyorum çok hoş görünüyordu eminim tadıda güzeldir... birde elmalı kırmızı düşlerle şehriyeli sütlacı deneyeceğim hepinizin ellerine sağlık :gülümse:

Teşekkür ederim arkadaşlar,acıgül dene canım pişman olmazsın:panter:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar