kız buse yarın olmaz be gülüm anca toparlarız kendimizi ne ediyon sen damdan düşer gibi yarın buluşma olurmu nen
okula giden çocuklu anneleri düşünmüyonuzmu siz aaaaaaaaa
küserim bak sizlere heeeee
ben avrupa yakasın dayım kağıthanede oturuyorum sizler neresindesiniz bakalım yakınmıyız acep
buluşmak için yer bellimi fıstıklar
bi orğanize edelim yeri tarihi ve saati
yakınmıyız değilmiyiz bilelim yani
ben cevahir desem uygun görürmüsünüz bilmem
es se hani sende gelecek olursan
kahve dünya'sı nasıl olur balım
inçim ağlama kız sende yaz tatilinde geldiğinde buluşuruz olmazmı istanbulda tanıdığın akraban filan yokmu
yoksa bizde kalabilirsin kapım acıktır dostlarıma
ahhh ne güzel kızlar bir vuslat gerçekleşecek haaaa.. ya inanın bende gelmek isterim ama çalışıyorum... şimdilik bir evim yok ama bağcılarda annemlerle oturuyorum... Siz ayarlayın gelmeye çalırım inş...
Sizlerle vakit geçirmek çok zevkli olurdu eminim...:cicek::icelim:
hehehe olur canım nerde oturuyon bakimkızlar siz orayı burayı bırakın..en iyisi hepiniz bana çaya gelinpastalar börekler yapayım size ..hem de sıcak ev ortamı iştedışarda geri taraflarımız donar valla bu soğukta
sonrası suıtıme gelcenmı
haydi arkadaşlar kararlaştıralım daha 3 kişiyiz
buse
yoruldum
kso
kız buse yarın olmaz be gülüm anca toparlarız kendimizi ne ediyon sen damdan düşer gibi yarın buluşma olurmu nen
okula giden çocuklu anneleri düşünmüyonuzmu siz aaaaaaaaa
küserim bak sizlere heeeee
ben avrupa yakasın dayım kağıthanede oturuyorum sizler neresindesiniz bakalım yakınmıyız acep
buluşmak için yer bellimi fıstıklar
bi orğanize edelim yeri tarihi ve saati
yakınmıyız değilmiyiz bilelim yani
ben cevahir desem uygun görürmüsünüz bilmem
es se hani sende gelecek olursan
kahve dünya'sı nasıl olur balım
inçim ağlama kız sende yaz tatilinde geldiğinde buluşuruz olmazmı istanbulda tanıdığın akraban filan yokmu
yoksa bizde kalabilirsin kapım acıktır dostlarıma
bır gözüm hep burda
bak korkucak bı sey olsa yoruldum benle bıdaha bulusmak ıstermı korkma yavrum
kızlar siz orayı burayı bırakın..en iyisi hepiniz bana çaya gelinpastalar börekler yapayım size ..hem de sıcak ev ortamı iştedışarda geri taraflarımız donar valla bu soğukta