İstanbul Avrupa Yakası Hanımefendi'leri

busem68

Daimi Üye
Tepki
717
canım yaa eskiden cevahir burnum dibiydi ama şimdi çooook uzağım taa halkalıdayım ama bildiğim yerler cevahir olsun diyosanız olsun bakalım.

OP
kSo

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
çogalırız belkim ksoooooo

huhu ne haber kızlar hani toplaştıkmı bütün avrupalılar-kop-kop

bende avrupalıyım-kop

selam kızlar oooo gamzemde gelmiş

kızlar ocakta hava kötü olursa ayyyy benim bebem var neyse ayarlıycaz birşeyler

evet ya busem cevahir banada uzak birde o şişli trafigi cumartesi hemde başka yer fikri olan arkadaşlar varsa beklerim

mesela haliçteki sosyal tesisler eminönünede yakın ama sadece bir fikir :hhhhhh:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
selam kızlar oooo gamzemde gelmiş

kızlar ocakta hava kötü olursa ayyyy benim bebem var neyse ayarlıycaz birşeyler

evet ya busem cevahir banada uzak birde o şişli trafigi cumartesi hemde başka yer fikri olan arkadaşlar varsa beklerim

mesela haliçteki sosyal tesisler eminönünede yakın ama sadece bir fikir :hhhhhh:
canım sen nerede oturuyorsun fıstık
dediğin yerde bana yakın olabilir yanim

OP
kSo

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
valla canım aklıma haliç geldi hani eminönü daha merkezi gibi geldi ama neyse kızlarla tam bir konuşmalı

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
hımmmmmmm bayagı uzaksın ya direk metrobüs de yok diymi ordan buralara
senin dediğin yerde olabilir acaba diğer kızceler ne der
nesrin64 de balat'ta onada söyleyim bakayım

canımcım ben balatta değilim...fatih-aksaray vatan caddesinde oturuyorum...HİSTORİA alışveriş merkezine çok yakınım...oraya bütün semtlerden servis var..Cevahir hepimize çok uzak...ama gene arzunuz bilir...yalnız birşey söylicem sakın kırılmayın bana...önce es_se m le buluşmam lazım...o benim netteki ilk gözağrım onu görmeden başka bir buluşmaya gidersem içim rahat etmez....ihanet ediyomuşum gibime gelir....sizleri de çok seviyorum....beni anlarsınız umarım..

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
canımcım ben balatta değilim...fatih-aksaray vatan caddesinde oturuyorum...HİSTORİA alışveriş merkezine çok yakınım...oraya bütün semtlerden servis var..Cevahir hepimize çok uzak...ama gene arzunuz bilir...yalnız birşey söylicem sakın kırılmayın bana...önce es_se m le buluşmam lazım...o benim netteki ilk gözağrım onu görmeden başka bir buluşmaya gidersem içim rahat etmez....ihanet ediyomuşum gibime gelir....sizleri de çok seviyorum....beni anlarsınız umarım..

ha balat da sın ha fahti canısı ikisi bitişik değilmi yanimmmmm:)

neyse fıstık niye darılalım ya keyfine bak ay balam

OP
kSo

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
selam fıstıklar nasılsınız

nesrinim neden darılalım aşkolsun hepimizin özel bir ilk önceliği var tabiki aşkolsun sen keyfine bak ama bizede zaman ayır bak yoksa virüsün aglar:aglayan:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496

cnm ablam bende gelırım ozamn benım ıcn gıtmıceksınde ben gelmezmıyım -hmm kızlar benım ıcn cevahır alısverısmerkezı ve halıs sosyal tesıslerı cok ıyı uyar hatta sosyal tesıslerde ındırımım var esım beledıye calısanı oldugu ıcn ve sık sık yemege gıderız halıce bı nasıp olmamıstı uzak bana ama gelmeye calısırm -hmm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar