yoruldum71
Daimi Üye
çogalırız belkim ksoooooo
bende avrupalıyım
ne zaman toplaşma günü yılbaşından sonra hafta sonu yapsak nasıl olur
canım haftasonu olabilir ama cumartesiye denk gelsin gerçi benim eşim cumarteside evde ama gelicem inş. bi şekilde.
evet daha iyi olur cumartesi bence de kim ayarlıyacak yeri ve günü haydin takvimlere bakın
hmm valla yer hakkında bişi diyemem ama 9 yada 16 ocak olabilir.
çogalırız belkim ksoooooo
huhu ne haber kızlar hani toplaştıkmı bütün avrupalılar
bende avrupalıyım
canım sen nerede oturuyorsun fıstıkselam kızlar oooo gamzemde gelmiş
kızlar ocakta hava kötü olursa ayyyy benim bebem var neyse ayarlıycaz birşeyler
evet ya busem cevahir banada uzak birde o şişli trafigi cumartesi hemde başka yer fikri olan arkadaşlar varsa beklerim
mesela haliçteki sosyal tesisler eminönünede yakın ama sadece bir fikir
canım ben k.çekmece de oturuyorum
hımmmmmmm bayagı uzaksın ya direk metrobüs de yok diymi ordan buralara
senin dediğin yerde olabilir acaba diğer kızceler ne der
nesrin64 de balat'ta onada söyleyim bakayım
canımcım ben balatta değilim...fatih-aksaray vatan caddesinde oturuyorum...HİSTORİA alışveriş merkezine çok yakınım...oraya bütün semtlerden servis var..Cevahir hepimize çok uzak...ama gene arzunuz bilir...yalnız birşey söylicem sakın kırılmayın bana...önce es_se m le buluşmam lazım...o benim netteki ilk gözağrım onu görmeden başka bir buluşmaya gidersem içim rahat etmez....ihanet ediyomuşum gibime gelir....sizleri de çok seviyorum....beni anlarsınız umarım..
canımcım ben balatta değilim...fatih-aksaray vatan caddesinde oturuyorum...HİSTORİA alışveriş merkezine çok yakınım...oraya bütün semtlerden servis var..Cevahir hepimize çok uzak...ama gene arzunuz bilir...yalnız birşey söylicem sakın kırılmayın bana...önce es_se m le buluşmam lazım...o benim netteki ilk gözağrım onu görmeden başka bir buluşmaya gidersem içim rahat etmez....ihanet ediyomuşum gibime gelir....sizleri de çok seviyorum....beni anlarsınız umarım..