amanın tavra bak
üffff bu iş b.... sarmasa bari ben gelmek istirem öpecem hepinizi :gul:
kızlar resim çektiririz kısmetse ama siteye 40 yıl sonra nostalji bölümüne koyarızzzzzz...o zaman nasip olursa görürler...40yıl sonra ben 95 yaşında olucam........:gul::gul::gul::gul::gul:
bu hafta ben gelemem çok öksürüyorum...konuşamıyorum...evde hareketle konuşuyorum....evdekilere kızınca bağıramıyorum tokatla hallediyorum daha iyi oluyor...:gul::gul::gul:
bende 65 yasında olurum ozaman
canım ablam sen bensız gelmezsın dıye gelıcem
ama soz ve r bakım ıns duygudan haber cıksın senbne duygu bırsam buluscaz bırsamı sıkıstırırcaz bol bol
anacım sen bizede tokat filan atarsın evet evet sen gelme yani bu hafta olmasın :telefon:
sen benden kaç zatennnnnnn:kizdim::kizdim::kizdim:
serrayı gorucem -hmmbenim bebem olmasa bende gelirim es sem serramıda getircem kuzum ondan:besik:
bu hafta ben gelemem çok öksürüyorum...konuşamıyorum...evde hareketle konuşuyorum....evdekilere kızınca bağıramıyorum tokatla hallediyorum daha iyi oluyor...:gul::gul::gul:
dımı bızıde tokatlar bakarsın :tokat: ama benı degıl zayıflıgımı gorunce bayılıcak ablam -hmm halıcte mescıd yerı var dımı orda ablama gosterırım kendımı -hmmanacım sen bizede tokat filan atarsın evet evet sen gelme yani bu hafta olmasın :telefon:
tamam fıstığım...şişko halayı mıncıklarız...:gul::gul::gul: