İstanbul Avrupa Yakası Hanımefendi'leri

OP
kSo

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
fındugum nesrinle es seden koru beni hain planları var sanırım sattı falan lafları geçiyor kurtarrrrrrrrrr:gitme:

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
iyi iyi hadi affettim sizi...beni de es_se mle suitimde rahat bırakın aşkitom o benim....:eek::eek::eek::iloveyou:

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
güle güleeeeeeee...........:gitme::gitme::gitme: iyi yolculuklar...resim çekip yollarsınız artık...:kizdim::kizdim: -hmm-hmm

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
fındugum ben topluma uydum yoksa döverler beni hem ben sana özel resim koyacam özelden :gul:
-kizgin hele bı benım goremıcem bı fotoyu gonder bulusmadan dırek daga kaldırırım senı -kizgin
:sok:saskin:gözlerimi böle açtım bekleyrum yafrimmmm:bayil::bayil::bayil::bayil:

banabak gıcık bulusmaya gelemıcegıne gore sen bak bak dur hepsını yuzuze gorcem dokuncam bne ohhhhhhhh

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
-kizgin hele bı benım goremıcem bı fotoyu gonder bulusmadan dırek daga kaldırırım senı -kizgin

banabak gıcık bulusmaya gelemıcegıne gore sen bak bak dur hepsını yuzuze gorcem dokuncam bne ohhhhhhhh

hurim sen göndermicem de o öyle sansın

özelim her zaman açık yafrim

gıcık olan sensin nuri

hele bi dokun hurime olacaklardan ben mesul değilim:kizdim:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
anında bizi sattın haaaaaaaa....seni virüs seni......:kizdim::kizdim::kizdim:
dımı ablam:kizdim::kizdim:
ablam kızma

o benim hurimmm-hmm

d eget hepsı benım hurım gorduk coskunun marıfetlerını vıdeoda -kizgin
ama canım fındugum bana taaaaaa miamilerden suit aldı siz habire dövün tokat atın tabiki onun yeri ayrı -hmm:eek:

nankorrrrrrrrrrrrrr ben hepınıze ayrı ayrı suıtler aldım dosedım nazıkce davrandım coskun ısetevacuzcunun tekı onu bana tercıh edıyosan aferın sana bı gun suıtıme dayanırsın aglarsın acımıcam sana:kizdim::kizdim:

OP
kSo

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
es sem sende beni kovmuştun unutma gettttttt dedün bana o teselli aradım günlerde fındugum açtı kollarını suitini daha nelerini açtıda banlanırım kalsın :gul:

OP
kSo

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
he kız okuyacam şimcik bak beni elleriyle besliyecek coşkunum ama bulgurda şişirir harekette edemeyiz ama ne edelim şans bendede :gul:

OP
kSo

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
evet fındugum coşkunum kıskanç bunlar hele nesrin ayyyyy duymasında felaket :gitme:

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
ben sessiz duruyom ama hepinizi yerim vallahi...:kptmya::kptmya::kptmya: havlayan köpek ısırmaz demişler...siz asıl havlamayandan korkun fıstıklaaaaaarrrrrrrrrr...:biyik::biyik::biyik:

ben kaçıyom canlarım...gene görüşürüz inşallah...:eek::eek::eek::iloveyou:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar