İstanbul Avrupa Yakası Hanımefendi'leri

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
sessız atın tekmesı pek olurmus :d nesrınım fısıtgım canım benım sen neymısın bızl senle degıl bunları tum forumu yıkar gecerız
sen bısıkletınle ben kosu bandımla :kptmya:

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
sessız atın tekmesı pek olurmus :d nesrınım fısıtgım canım benım sen neymısın bızl senle degıl bunları tum forumu yıkar gecerız
sen bısıkletınle ben kosu bandımla :kptmya:

yürü es_se m kim tutar bizi...:esse: bisiklet süren smile yok bende bununla idare ediyim bari :uc:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
geldiiiiiiiimmmmmmmmmm fıstıklarrrrrrrrrrr........

ben haliçi bilmiyorum....cevahiri biliyorum....haftaiçi olsa daha iyi olur inşallah bi engel olmaz...şimdiden gün belirlemek zor...birsam da gelsin...kararlaştırırız ozaman...karar verince biriki gün içinde hemen halladeriz...uzun vadeli gün için randevu vermek zor....:eek::eek:

aboooooooo nasıl bilmezsin kız fatih balat balattan sonra haliç aşağıda kalıyor yani nasıl istanbullusun sen bakemmmmmmmmm

fatih pazarı yakınmı sana fıstık
yakınsa bak şimdik sati pazar fatih camisinin yanında oluyor ya
şimdi nasıl tarif edem sana ya caminin bir kapısı pazara yakın oradan direk aşağıya indimmi haliçe varırsın yürüyerek balım
bana göre zorluğu yok da senin için bilemem

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
yoruldum muavvınımız oldu kızlar :DD ona sorun adres anlatsınn-hmm
sgl yoruldum ben bogazdan gelıcem onun ıcn uzka gelıcek bana

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
anacım ben çok gezen biri değilim...çok yer bilmem...şimdi hatırladım haliçi 17 sene evvel bi arkadaşıma gitmiştim:) beyime sorarım o bilir :dusun: yoruldum71 sen bana yoldaki belli yerlerin adını yaz ben o zaman bulurum ...kaybolursam seni ararım...maşallah her yeri biliyosun -hmm:eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar