yemek sonrası sızı halıcte kosuya cıkarcam sen ne dıyon kıss yedıklerınızı erıtcem
hanı su recep ıvedık varya pembe kıyafetıyle aynen oyle gelcem
anacım ben çok gezen biri değilim...çok yer bilmem...şimdi hatırladım haliçi 17 sene evvel bi arkadaşıma gitmiştim beyime sorarım o bilir :dusun: yoruldum71 sen bana yoldaki belli yerlerin adını yaz ben o zaman bulurum ...kaybolursam seni ararım...maşallah her yeri biliyosun -hmm
canım benim prenslerim b.oğlan 1998'li k.oğlanda 2003'lü canım seninkiayyy ne güzel kızımda bayılır seninkiler kaç yaşında canım
ay ne gözel olur vallah böylelikle gözlerim acık gitmez öbür tarafa :gul:esıme soyluyum senı ıettye aldırsın
evet bulursun ama bir araca daha binmen gerek balımtmm cnm metrobusle gelır ayvansarayda ınerımordan bulurum dımı
yenı ısmım nazı komutanı nurı drrken ıvediye D:ivediğin esse versiyonu senii heee ya benimde yediklerimi yakmaya ihtiyacım var banada yardımcı olurmusun canım hee essem ivediğim:dusun:
canım unkapanı köprüsünü biliyonmu aksaraydan beri aşağıya in
unkapanı köprüsüne gel sola dondüğün zaman karşı tarafa geç ve balata doğru yürü hemen karşına çıkacak zaten kadir has ünüversitenin hisasının karşısında kalıyor balım umarım anlatabilmişimdir
muavınımız geldi ben arka sokagı tarıf edemem masalah sne ıyı tarıf edıyosun cnm
kız okullar kapalı gene olsunyoruldum olabilir okullar kapanınca bana hepsi uyar
yarın bile olur :gul:
neys eben takıpteıym gun kararlastırıldımı uyarsa bana kkosu bandıma bınıp gelcem :esse:
bııskletım yokkı