İtiraf edin,rahatlayın

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Itiraf ediyorum:

-isyerindekilere sinirlendigim icin, sabahdan aksama kadar internet de gazete vs. okuyorum oh oh!

-Anneme hala cok sinirli oldugum icin, son aylarda bana söylediklerinden dolayi bayramda gitmedim! (üzgünüm)onu cok özledim, ama kirginim!:sinifsinif:

-kayinvaldem oglunu galba benden kiskaniyor! Herseyi benden daha iyi yapmaya calisiyor! Bizi hergün yemege cagiriyor. Nereye gidersek gidelim, pesimizden ayrilmiyor. Esimi cok seviyorum ama bize kene gibi yapisan Annesinden cok bikdim. yaklasik iki sene olucak ve benim sabrim tükenmek üzere. Herseyimize karisiyor, cignedigimiz lokmayi bile yavas yeyin/cigneyin, migdeniz agirir diyor. H*A*S*T*A edior beni bu kadin. Ona hic tahamülüm kalmadi artik.

-Itiraf edioyrum, esime bazen annesine bu kadar sabirli davrandigi icin cok sinirleniyorum! Annesi resmen anlayissiz ve simarik!!!!!!!!!!!!

-Kayinvaldeme hep saygili davraniyorum, ama icimden de agzima geleni söylüyorum, cünki kadin hep benimle yarista:alsana:

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
itiraf ediyorum:

esimi bazen cok kiskaniyorum ama ona belli etmemeye calisiyorum:utandim:ama icim icimi yiyor!

Onu coook seviyorum

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Itiraf ediyorum:

-isyerindekilere sinirlendigim icin, sabahdan aksama kadar internet de gazete vs. okuyorum oh oh!

-Anneme hala cok sinirli oldugum icin, son aylarda bana söylediklerinden dolayi bayramda gitmedim! (üzgünüm)onu cok özledim, ama kirginim!:sinifsinif:

-kayinvaldem oglunu galba benden kiskaniyor! Herseyi benden daha iyi yapmaya calisiyor! Bizi hergün yemege cagiriyor. Nereye gidersek gidelim, pesimizden ayrilmiyor. Esimi cok seviyorum ama bize kene gibi yapisan Annesinden cok bikdim. yaklasik iki sene olucak ve benim sabrim tükenmek üzere. Herseyimize karisiyor, cignedigimiz lokmayi bile yavas yeyin/cigneyin, migdeniz agirir diyor. H*A*S*T*A edior beni bu kadin. Ona hic tahamülüm kalmadi artik.

-Itiraf edioyrum, esime bazen annesine bu kadar sabirli davrandigi icin cok sinirleniyorum! Annesi resmen anlayissiz ve simarik!!!!!!!!!!!!

-Kayinvaldeme hep saygili davraniyorum, ama icimden de agzima geleni söylüyorum, cünki kadin hep benimle yarista:alsana:
iki sene az zaman değil bazı şeyleri söylemezsen değil iki sene oniki sene beklersin

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
itiraf ediyorum.. 3 gündür beklettiğimi söylediğim contract aslında 18 gündür elimdeydi, az önce bitirdim.. ama bayram yaaa dinlenmek benim de hakkım :mendil:

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
iki sene az zaman değil bazı şeyleri söylemezsen değil iki sene oniki sene beklersin

Bir kere söylemeye calisdim. Ama esim bu konuda cok anlayissiz. Cok iyi bir insan, ama söz konusu Annesi olunca... toz kondurmuyor. Dedigim gibi bir kere denedim. Kötü bisey de demedim. Acti agzini yumdu gözünü, ben 70 yasindaki kadindan ne istiyormusum! ???nerdeyse iki gün sürdü bu tartisma aglayan ben oldum:mendil:.Bir daha bu konuda esimle konusmayi denemedim....

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Sanirim Annesi yanliz oldugundan dolayi ona bu kadar sabirli davraniyor..oglundan baska kimsesi yok.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar