İtiraf edin,rahatlayın

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Olsa iyi olur ama olmazsada kendini üzme bazı şeyler kısmet işi çocuğunda varmış onu güzel şekilde yetiştirmek te bir başarıdır.:bebecik

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Itiraf ediyorum, isyerindekiler hepsi yabanci düsmani, artik dayanamiyorum!!!:mendil:
Hergün yeni bir üzücü olay, Allahim bana yardim et:ates:beni hasta ediyorlar

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Itiraf ediyorum, yine ipin ucunu kacirdim, cok yemek yedim. Migdem bulaniyor:ates:
Böyle devam edersem 200 kg olacam (Allah korusun)

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
itiraf ediyorum başımı alıp çoooooooooook uzaklara gidesim var kimsenin olmadığı bir yere:dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:

meftun

Üye
Tepki
52
İTİRAF EDİYORUM ŞUAN BİR BİRLİKTELİĞİM OLMASINA RAĞMEN HALA ESKİ SEVGİLİMİN MAİL ADRESİNE GİRİP MAİLLERİNİ OKUYORUM :eller: VE ONU KİMSENİN İSTEMEMESİ VE HALA YANLIZ OLMASIDA BENİ ÇOK MUTLU EDİYO :panter: BİLİYORUM KÖTÜ BİŞEY BU
ŞUANDA BİRLİKTE OLDUĞUM İNSAN DA ÇOK AMA ÇOK İYİ AMA BEN MUTLU OLUP O BATTIKÇA İNTİKAMIMI ALIYOR GİBİ HİSSEDİYORUM

ya böle yapıyosunya şimdıkı sevgılıne bunu sölemıyosun dıye vicdan azabı duyuyonmu.bn takıntılıyımda .sölesemmı sölemesemmı dıye kendımı yerdim

meftun

Üye
Tepki
52
itiraf edıyorum sevgilime pek dürüst olamıyorum.SEVGİLİM hiç yalanı sevmezaslında yalan sölemek ıstemıyorum ama verceğı tepkılerden korkuyorum.mesela onla tanışmadan önce birinden hoşlansam onla arkadaş olmak içn uğraşmış olsam bunları anlatsam kızar ama beşımdan geçn olayları anlatmamık ıster tepkilerınden korkdum içn anlatamıyorum çok sevdım içn içim rahatszız oluyo bu durmdan mutsuz oluyorum ona herşeyı anlatmak zorunda oldumu hıssedıyorum çünkü evlenmeyı düşünüyorum.mesela bırıyle bırlıkde olmıuş olsam bunu anlatmak gerekır ama ufak tefek şeylerı anlatmak zorundamıyım arkadaşlar bı akıl verin arkadaşlar içimi rahatlatın her şeyı anlatmak zorundamıyım:sinifsinif:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar