İtiraf edin,rahatlayın

suzan_78

Daimi Üye
Tepki
721
itiraf ediyorum iki yüzlü sinsi yüzüne gülüpte arkandan kuyunu kazan menfaatçi benim gözümde kan emici vampirlerden hiç farkı olmayan insan kılığına girmiş yaratıklardan nefret ediyorum etmeyede devam edicem

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
itiraf ediyorum başım ağrıyor uyku düzenim bozuldu ama benim çok uykum var:uyku::uyku::uyku::uyku::uyku::uyku::uyku::uyku::uyku::uyku:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
itiraf ediyorum iki yüzlü sinsi yüzüne gülüpte arkandan kuyunu kazan menfaatçi benim gözümde kan emici vampirlerden hiç farkı olmayan insan kılığına girmiş yaratıklardan nefret ediyorum etmeyede devam edicem

al bendende okadar:alsana::alsana::alsana::alsana::alsana::alsana::alsana:

Tepki
30
İTİRAF EDİYORUM ŞUAN BİR BİRLİKTELİĞİM OLMASINA RAĞMEN HALA ESKİ SEVGİLİMİN MAİL ADRESİNE GİRİP MAİLLERİNİ OKUYORUM :eller: VE ONU KİMSENİN İSTEMEMESİ VE HALA YANLIZ OLMASIDA BENİ ÇOK MUTLU EDİYO :panter: BİLİYORUM KÖTÜ BİŞEY BU
ŞUANDA BİRLİKTE OLDUĞUM İNSAN DA ÇOK AMA ÇOK İYİ AMA BEN MUTLU OLUP O BATTIKÇA İNTİKAMIMI ALIYOR GİBİ HİSSEDİYORUM

aysegul hanım

Daimi Üye
Tepki
252
nankör insanlardan nefret edıyorum hatta iğrenıyorum ve sonra yaptıklarrına pişman olduklarını ızlemekten cok zevk alıyooruuumm ooohhhh ıyııı oluuuuuyooor

T

Tash_hatun

Misafir
itiraf ediyorum 5yıldır ilk defa yediğime içtiğime dikkat etmiorum.. 10gndür karbnhdrata yklendm cips hemde boy boy çikolata hemde bi iki tane değil baya byaa fanta fıstık ye ye bi hal oldum az bile almşm 1kilo almışm.. bi tane sağlıklı bişe girmio ağzıma deprsynamı grdm naptm sıkıntdn kndme dkkt etmyrm bu yaşma geldm özel durum dışnda ilk defa makyajla uyudum.. bu hafta maske yapmadm bugun hasta numarası yapıp işe gitmedm.. bugn hiç iyi bi anne değildim kızıma parka gidelim diyince rahatsızım kızım karnmağrıyo deidm yalan söyledm bn ilk defa bu kadar manyak bi kadın oldum noluo bna .( bu arda fazla naz aşık usandırıyo galiba eski eşimi bıktırmış olmalıyım dün alışveriş merkezinde her zmnki gibi bi kız ona sarktı ve bu sefer kafasını çevirmek yerine gülümsedi göz kırptı.. (ve itiraf ediorum ki beni kıskandırmak için yapmış olması için dua ediorum) :dertli:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
itiraf ediyorum şuanda çantamı alıp gitmek kızımı alıp gezmek istiyorum birde unutmadan imalat şefi sana uyuz oldum :alsana:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
itiraf ediyorum,,gidis hattan korkuyorum,yakinda acillik olucam galiba,,hergun bi arazim cikiyo,,,kimseye bise demiyom ama,,,hep kardesimin yuzunden,,,,,,,,,,,:aglayan:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883

sagol canim,benim kardes baya hayirsiz ,ne arar,ne sorar,ne bayram bilir ,ne seyran,,,,,,,hep vardir bi mazereti,bunlara uzuluyom,,,takmiycam diyom,amaaaan banane diyom ,ama olmuyo iste,,,gecenlerde hiperventilasyon gecirdim,hergun basim agriyo,hep stresten,,,gececek bu gunlerde,,,,,,,ALLAH BUYUK,,:aglayan:,sagol ilgin icin bitanem,,,,,:panter:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar