İtiraf edin,rahatlayın

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
sagol canim,benim kardes baya hayirsiz ,ne arar,ne sorar,ne bayram bilir ,ne seyran,,,,,,,hep vardir bi mazereti,bunlara uzuluyom,,,takmiycam diyom,amaaaan banane diyom ,ama olmuyo iste,,,gecenlerde hiperventilasyon gecirdim,hergun basim agriyo,hep stresten,,,gececek bu gunlerde,,,,,,,ALLAH BUYUK,,:aglayan:,sagol ilgin icin bitanem,,,,,:panter:

Takma canım bak ben takıyomuyum:dertli:

Hem babam hem abim üstelik özler hiç umurlarında bile değilim

Kaçtım mı hayır,adlarına leke mi sürdüm hayır ama ne oldu,hiç arayıp sormazlar hep bendne beklerler:dertli:

ebe melek

Yeni Üye
Tepki
13
itiraf edoyrum ben hayati cok sevyorum ve pamugu ve esimide her kesden coooooooookkkkkkkkk sevyyyyyyyyyyyyyyyoooooooooooorrrrrrrrrrrrrrummmmmmmmmmmmm hayatda yasmaka her seye deyer bnece yeterki zevk almasini bil hayatdan

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
dün akşam eve gittik eşim menemen yapıyodu ben de mutfağı toluyodum derken sıra menemene yumurta koymaya geldi eşim dolabı bi açtı bana diyo ki ilknur dalga geçme yumurtalar nerde ben de ne dalgası dedim bi baktım yumurta yok saklamadım kalmamış diyorum:sok eşim diyo vardır sen dedin menemen yapalım die olmasa demezdin filan tabi sonra inandı sonra ben de unutmuşum yumurta olmadığını mecbur saat 10da gitti yumurta aldı geldi:ates:evin eksiklerini takip edemiyorum:ates:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Bu evden burdan,çok ama çok sıkıldım,burdan çıkmak istediğim gibi bir eve taşınmak istiyorum.

Evin her yanı gözüme batıyor,hiç sevmedim burayı ilk geldiğim günden beri 5 yıl oldu sevemedim,imdaaat diye bağırasım var..

Allahım seneye bari taşınalım nolur

Çok sıkıldım artık burdan istemiyorum burda olmayı:dertli:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
HEMEN TEŞHİSİ KOYAYAIM FINDIK
DEPRESYONMU YİNE ACABA DİYECEM AMA
YOK YOK DEĞİLDİR ZAMAN ZAMAN İNSANIN BÖYLE HERŞEYDEN BIKKINLIKLARI GELEBİLİR

BEN HİÇBİRŞEY İTİRAF EDEMİYORM ÇÜNKÜ NEYİ EN ÇOK İSTEDİĞİMİ BİLEMİYORUM ŞU AN:ates:

Depresyon değil de canım bu evi sevmiyorum,şurdan bir çıkabilsem:dertli:

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
itiraf edecek bişde yokki he ben bugün çok tembelim canım hiç birşey yapmak istemiyor kesin misafir gelecek:dertli::dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar