Kadınlar çalışmalı mı yoksa ev hanımlığı mı yapmalı?

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Bu zamanda calismali diye düsünüyorum.
Tabii herkesin kendi bilecegi is ama ben calismadan duramayanlardanim. :D

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Bu konuda daha önce yazdımmı bilmiyorum.Bende kendi adıma şunu söyleyeyim.
İyiki çalışmışım.:panter:

fufuk

Aktif Üye
Tepki
65
Bu çok zor bir soru.BEN OĞLUM KÜÇÜKKEN ÇALIŞTIM.AMA ÇOK ZORLANDIM.İŞİM ÇOK YOĞUNDU.TOPLANTILAR ,SEMİNERLER....EVE KENDİMİ ZOR ATIYORDUM.EVE GELDİĞİMDE OĞLUMUN BENİ KUCAKLAMASI ÖMRE BEDEL OLUYORDU.O ZAMANLAR ÇOK ZORDU İŞTEN GEL ÇOCUKLA İLGİLEN ERTESİ GÜNÜN YEMEĞİ BULAŞIK ÇAMAŞIR EVİ TOPLA.KOCAYI İNSANIN ZATEN GÖZÜ GÖRMÜYOR.YAKLAŞIK 2 SENEDİR ÇALIŞMIYORUM TAMAMEN OĞLUMLA VE EVİMLE İLGİLENİYORUM AMA SIKILMAYA BAŞLADIM.BENCE KADIN ÇALIŞMALI AMA YANINDA YARDIMCI OLACAK BİRİSİ OLMALI.BENİM YOKTU VE ÇOK ZORLANDIM.

goznuru

Daimi Üye
Tepki
396
Bende cogunuz gibi dusunuyorum. Sadece calismak deyil gelecek icinde cok onemli ,Geleceyin size ne getireceyi belli deyil Allah korusun hic bir evliliyin garantisi yok yillarinizi verip bir bavulla cikmakta var ya sonra?? Ekonomik sikintilar basliyor sadece calismak deyil kenar kosenizde bes, onkurusunuz bulunsun ic karartici konu ama dediyim gibi geleceyinizide dusunun

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Bu çok zor bir soru.BEN OĞLUM KÜÇÜKKEN ÇALIŞTIM.AMA ÇOK ZORLANDIM.İŞİM ÇOK YOĞUNDU.TOPLANTILAR ,SEMİNERLER....EVE KENDİMİ ZOR ATIYORDUM.EVE GELDİĞİMDE OĞLUMUN BENİ KUCAKLAMASI ÖMRE BEDEL OLUYORDU.O ZAMANLAR ÇOK ZORDU İŞTEN GEL ÇOCUKLA İLGİLEN ERTESİ GÜNÜN YEMEĞİ BULAŞIK ÇAMAŞIR EVİ TOPLA.KOCAYI İNSANIN ZATEN GÖZÜ GÖRMÜYOR.YAKLAŞIK 2 SENEDİR ÇALIŞMIYORUM TAMAMEN OĞLUMLA VE EVİMLE İLGİLENİYORUM AMA SIKILMAYA BAŞLADIM.BENCE KADIN ÇALIŞMALI AMA YANINDA YARDIMCI OLACAK BİRİSİ OLMALI.BENİM YOKTU VE ÇOK ZORLANDIM.

Bende cogunuz gibi dusunuyorum. Sadece calismak deyil gelecek icinde cok onemli ,Geleceyin size ne getireceyi belli deyil Allah korusun hic bir evliliyin garantisi yok yillarinizi verip bir bavulla cikmakta var ya sonra?? Ekonomik sikintilar basliyor sadece calismak deyil kenar kosenizde bes, onkurusunuz bulunsun ic karartici konu ama dediyim gibi geleceyinizide dusunun

Kızlar verdiğiniz örnekler bence çok güzel , size katılıyorum :findikim:

duyguuuu

Daimi Üye
Tepki
489
valal bu konuda çok karışığım. Bazen diyorum ki çalışmasam çocuk yapıp evde otursam baksam ona. Herşeye vaktim yetse. Kendime, yemek yapmaya...

Çalışınca o kadar zor ki. Bir saat yürüyüş yapamıyorsun. Eve git. Yemek yap. Topla kaldır. Kocanla ilgilen. Kendine dermanı kalmıyor insanın. Fırsatım olsa çalışmazdım.

Ama öteki yanım da boşa mı okudun diyor.

Çalışan aile çocuğu olduğum için fazla hassasım sanırım. Çocuğumu sadece kendim büyütmek isterdim. Bu yüzden çalışmak istemezdim sanırım dururum olsa.

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
valla benim eşim çalışmamı istemedi.
açık ve net söyliyim.
aşırı kıskançlık var, yapacağım hiçbir şey yoktu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar