Kahvaltı Menülerimiz

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
şuanda çay ve çizi yiyorum..canım kahvaltı yapmak istemedi..

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
ablacım aferin sana hamilesin sen niye kendine bakmıyosun aşk olsun o çocuk çiziyle mi beslencek

canım bi bilsen herşeyden tiksinir olmuşum canım hiçbir şey istemiyo,sadece acıktığım için midem bulanıyo açlığımı kırsın diye böyle şeyler atıştırıyorum..

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
canım bi bilsen herşeyden tiksinir olmuşum canım hiçbir şey istemiyo,sadece acıktığım için midem bulanıyo açlığımı kırsın diye böyle şeyler atıştırıyorum..

geçmiş olsun ablacım ya bende bilmeden paldır küldür dalıyom konuya ne önyargılıyım ama hakkını helal et
ablacım meyve falan yesen yiyemiyo musun onları da

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
geçmiş olsun ablacım ya bende bilmeden paldır küldür dalıyom konuya ne önyargılıyım ama hakkını helal et
ablacım meyve falan yesen yiyemiyo musun onları da

bide şu var kendi yaptığımı ve evimdekilerini pek yiyemiyorum başkası yemek getirince çok güzel yiyorum,anneme söyledim çogu hamileler böyle dedi..

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.225
bide şu var kendi yaptığımı ve evimdekilerini pek yiyemiyorum başkası yemek getirince çok güzel yiyorum,anneme söyledim çogu hamileler böyle dedi..

başkasının yaptığı tatlı gelir sana bendede aynı şey olmuştu sen bol bol ev gezmelerine git arkadaşlarına

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Zor da olsa haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates-salatalık ve süt içtim .. 7/24 mide bulantısı öldürüyor beni hele de üzerine 3 tane hap ve iğne olunca mahvoluyorum :dertli: ama napıyım mecburum bebeğim yeter ki iyi olsun :hamis:

H

Hera

Misafir
Köy Sütü Çamur Peyniri Ve Kocamın Yaptığı Kıymalı Krep Ve Peynirli Börek Yediimmm Bu sabah Kahvaltıdaaa :sirin:

Lilith

Aktif Üye
Tepki
105
Kahvaltımda olmazsa olmazım lor peynirin içine çörek otu ve zeytinyağı bulamak..Domates doğrasam onada zeytinyağı nane.Domates salçası içine kimyon-çörek otu-karabiber-kırmızı biber-eline hangi baharat geçerse dolduruyorum üstüne zeytinyağı:D ekmeğe sürülmelik ve banmalık yiyeceklere bayılıyorum:):sirin:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar