Kahve Severler, Kahve Tiryakileri ❤️☕️

Maya.

Daimi Üye
Tepki
39.169
OP
Bitterçikilata

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
85.371
Birdeee gebelikte çay kahve içince bebegin burnu büyük olurmuş diyorlar :kriz: ben hiç içmedim hokka burunlı beybim ondan mı bilmiyorumda :gülsemmi: gamlı baykuş gibi geldim siteye iyimi :krizz:
Öylesiymiş bn ikisindede kahve içtim burunlar küçük haha

Seda28

Daimi Üye
Tepki
8.591
Peki doğum dan sonra emzirme döneminde çay kahve aynı normal ölçüde devam mı ? birde yenilicek yiyeceklere dikkat etmelimiyim ? Bazı yemekler için gaz yapar diyorlar .

OP
Bitterçikilata

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
85.371
Peki doğum dan sonra emzirme döneminde çay kahve aynı normal ölçüde devam mı ? birde yenilicek yiyeceklere dikkat etmelimiyim ? Bazı yemekler için gaz yapar diyorlar .
Kahveye yine 1-2 devam ediliyor
Doğum sonrası için her çocuk farklı oluyor kitapları okuyup daha çok güzel bilgi alabilirsin.
HMilelikte sakatat hurma ananas yeşillik çok önerilmiyor yine de doktoruna danış

Maya.

Daimi Üye
Tepki
39.169
en basitinde işlenmiş şarküteri ürünleri, paketli gıdalar tüketmemelisin. Bol yeşillik, bol su, sağlıklı yağlar (çiğ kuruyemişler, avokado vs) tüketmelisin

Seda28

Daimi Üye
Tepki
8.591
Bugün biraz yoruldum
Sabah rutinim ilk kahvaltı ile başlıyor o belli zaten . Sonra bulaşıkları ve masayı topluyorum. Etraf süpürüyorum.. çamaşır varsa yıkıyorum . Yada utulenicek bi şeyler varsa yapıyorum . ikindi vakti zaten yemek çeşidi düşünüyorum yapıyorum.
Bugün de normalde kayınvalideme gidecektik yemeğe . Eşimin bu akşam iş çıkış saati geri değişmiş. Kaynanam da yemeği yarın pişirmeyi düşünmüş.onlarda genelde yemeği erken yiyorlar 4 /5 gibi kış yaz öyle . iyi ki gene erken haberini aldım. ona göre ben yeni bi yemek hazırladım. mutfağı topladım şuan dinlenmeye geçtim.

Seda28

Daimi Üye
Tepki
8.591
Bu market mesai durumu gerçekten sabit olmayışı biraz maceralı olabiliyor .
Geçen ramazan da eşim markette iftar açıyordu . Ben evimde tek açıyordum bazen annem çağırıyordu oraya gidiyordum . Ordan kendisine yemek getiriyordum yiyebildiginde yiyordu .
kaynanama arada gidiyordum orda onlarla yiyip gene yemek ayırıp getiriyordum . Şimdi bu yıl da eğer yine markette çalışmaya devam ederse macera koşturmaca yine olacak gibi görünüyor. ☺ başka bi iş arayışında ayriyetten artık kısmet hayırlısı inşallah.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar