DoğruOhh maşallah canım saglıcakla gelsin inşAllah daha cok var ama su gibi geçiyor zaman
DoğruOhh maşallah canım saglıcakla gelsin inşAllah daha cok var ama su gibi geçiyor zaman
Burası önceden daha yogunmus şuan sakin galiba.Ohh maşallah canım saglıcakla gelsin inşAllah daha cok var ama su gibi geçiyor zaman
nescafe işlenmiş canım bence kahve hakkını Türk kahvesinden yana kullanÇikolatalı nescafe
oyy ben kahvesiz yaşayamam ki hamile olunca napicizzzAfiyet olsun canım burnumu sokmak gibi olmasın ama gebelikte çay kahve tüketimi eccük zararlı
Tamam anladım .nescafe işlenmiş canım bence kahve hakkını Türk kahvesinden yana kullan
oyy ben kahvesiz yaşayamam ki hamile olunca napicizzz
Öylesiymiş bn ikisindede kahve içtim burunlar küçükBirdeee gebelikte çay kahve içince bebegin burnu büyük olurmuş diyorlar ben hiç içmedim hokka burunlı beybim ondan mı bilmiyorumda gamlı baykuş gibi geldim siteye iyimi
Günde 1 Türk kahvesii içiliyor gebelikteZaten 1 hakkım var . Haftada bi gün içiyorum .
Türk kahvesi içicennescafe işlenmiş canım bence kahve hakkını Türk kahvesinden yana kullan
oyy ben kahvesiz yaşayamam ki hamile olunca napicizzz
Burun hassas nokta mu yoksaAaa ne çok burundan bahsettim
yok canım gün de 1-2 iç abartmaZaten 1 hakkım var . Haftada bi gün içiyorum .
ay süper o zaman. americano ya da filtre kahveye izin var mı sonuçta işlenmemiş yaniTürk kahvesi içicen
Bn 2 içiyordum Dr izin vermişti
Vardır bn 1 Türk 1 nescafe içerdimyok canım gün de 1-2 iç abartma
ay süper o zaman. americano ya da filtre kahveye izin var mı sonuçta işlenmemiş yani
Anladım pekiyok canım gün de 1-2 iç abartma
Kahveye yine 1-2 devam ediliyorPeki doğum dan sonra emzirme döneminde çay kahve aynı normal ölçüde devam mı ? birde yenilicek yiyeceklere dikkat etmelimiyim ? Bazı yemekler için gaz yapar diyorlar .
en basitinde işlenmiş şarküteri ürünleri, paketli gıdalar tüketmemelisin. Bol yeşillik, bol su, sağlıklı yağlar (çiğ kuruyemişler, avokado vs) tüketmelisinPeki doğum dan sonra emzirme döneminde çay kahve aynı normal ölçüde devam mı ? birde yenilicek yiyeceklere dikkat etmelimiyim ? Bazı yemekler için gaz yapar diyorlar .
Aferin mayalı poğaçaen basitinde işlenmiş şarküteri ürünleri, paketli gıdalar tüketmemelisin. Bol yeşillik, bol su, sağlıklı yağlar (çiğ kuruyemişler, avokado vs) tüketmelisin