Elif_Eylul
Daimi Üye
Sagol canimEline sağlık abla çok güzel gözüküyor
Sagol canimEline sağlık abla çok güzel gözüküyor
Cahilliğimi mazur gör AplaEvet ben yaptım a
Mendil degil bikerem sunum pecetesi a
Güya ev kadınıyım amabiz ne anlayalım bizden ev kadını olmaz ki di mi @Bitterçikilata
Mendil gibi davransan nolarEvet ben yaptım a
Mendil degil bikerem sunum pecetesi a
Olmaz a o peçeteMendil gibi davransan nolar
Yaparim sanada beyaaa aCahilliğimi mazur gör Apla
Bnm yok bilmim ki ühühüüüüü
Afiyet olsun canım ara ara belkide bulursun a
Buldum özelden yazdım yoğun ponçik anasıAfiyet olsun canım ara ara belkide bulursun a
temizleyince bakalım nolcak. Normal temizlesen önce su koyup boş çalıştır. ben arada öyle yapıyorummm
sorma sorma sabah bi yoğunluk oluyorBuldum özelden yazdım yoğun ponçik anası
Ne kadar boş çalıştıramtemizleyince bakalım nolcak. Normal temizlesen önce su koyup boş çalıştır. ben arada öyle yapıyorummm
sorma sorma sabah bi yoğunluk oluyor
ben bikaç bardaklık boş çalıştırıyorum içinden böyle kahve artıkları çıkıyor heepNe kadar boş çalıştıram
Hazne bitene kadar gibi mi
İlaçsız temizledim çok minik kireç çıktıben bikaç bardaklık boş çalıştırıyorum içinden böyle kahve artıkları çıkıyor heep
normal doldurup mu temizledin kireç öyle mi çıktıİlaçsız temizledim çok minik kireç çıktı
Bn onu her kahve sonrası yapıyorum
Bakalım yarım sütlü denerim
Temizlemeyi kireç sökücüsüz yaptım. Sade su ilenormal doldurup mu temizledin kireç öyle mi çıktı
Mantıklıymış ben de yapayım. Nasıl yapılıyorduTemizlemeyi kireç sökücüsüz yaptım. Sade su ile
İnternetten video izledim bi bak istersenMantıklıymış ben de yapayım. Nasıl yapılıyordu
Benim ki düz nespresso ya. Ay çok uzunmuş be nerde başlıyor temizlemeİnternetten video izledim bi bak istersen
Bn süt yerinin aparatını da taktim
Bnm baktığım video bu Bnm makine bundan diye
Sonlara doğruBenim ki düz nespresso ya. Ay çok uzunmuş be nerde başlıyor temizleme