Neyse kitapçığını okurum ahhaaSonlara doğru
Neyse kitapçığını okurum ahhaaSonlara doğru
Cok güzel ellerine sağlıkTiramisu nasıl ben yaptim aEkli dosyayı görüntüle 43748
Teşekkür ederim canımCok güzel ellerine sağlık
KApıyı açmadin a sana sarilcam temasta buluncam diye aKimse gelmedi Bnde tek içtim Ekli dosyayı görüntüle 43901
Ağzım yara sarılamam bilirsin yoksaKApıyı açmadin a sana sarilcam temasta buluncam diye a
Afiyet olsun buarada
A101’den almıştım arada geliyor hoşuna gittiyse bak sendeAfiyet olsun.
Cam fincanda değişik.
Evet.A101’den almıştım arada geliyor hoşuna gittiyse bak sende
Çikolata yasak banaaaaaKimse gelmedi Bnde tek içtim Ekli dosyayı görüntüle 43901
Bnde yemedimÇikolata yasak banaaaaa
Yok kalsınBnde yemedim
Arada küçük yersin tadımlık
Kız neye yasak, sen ne bakıyon doktorlara ye gitsin çikolatadan bişey olmaz bitter ye seviyorsan vala ben şeker çıktı ama hiçte bişey yapmadım ne yiyorsam devam ettimÇikolata yasak banaaaaa
içimde bebek olmasa tınlamam da ona bişey olmasınKız neye yasak, sen ne bakıyon doktorlara ye gitsin çikolatadan bişey olmaz bitter ye seviyorsan vala ben şeker çıktı ama hiçte bişey yapmadım ne yiyorsam devam ettim
Yok kkızzz benim ablamdada vardı şeker biraz bebeler kilolu oluyor ama dogumdan sonrada sütten mecbur geçecek gene mi bişe yemiceniçimde bebek olmasa tınlamam da ona bişey olmasın
Ama o zaman bari şekerini yükseltmez herhaldeYok kkızzz benim ablamdada vardı şeker biraz bebeler kilolu oluyor ama dogumdan sonrada sütten mecbur geçecek gene mi bişe yemicen
Yok yok bişe olmuyor Allahın izniyle canım geçiyor şekerAma o zaman bari şekerini yükseltmez herhalde