sabır cnm sabır işin çok zor allah yardımcın olsun
Sagol canim, zaten hep öyle dua ediyorum..Allahim sen bana sabir ver. Dediklerini, yaptiklarini duymim. O yaptikca ben daha da sabirli oluyim, o sInsin yaptiklarindan.
sabır cnm sabır işin çok zor allah yardımcın olsun
Sagol canim, öyle yapmaya calisiyorum, ama insaniz iste, sinirlenmicem, üzülmicem diyorum, ama yine üzülüp sinirleniyorum. Elimde degil. Cok sanslisin canim.çok şükür benimde kayınvalidemle sorunum yok.gerisinide takmıyorum zaten.ky:
trend canım sende takma boşver sana bişey derse duymamazlıktan gel.eşin bu durumun farkındadır emin ol.sadece sana annesi konusunda ödün vermiyor.çünkü hergün ennesini kandine şikayet etmeden korkuyor.:alsana:
bazı insanlar yaşlandıkça çekilmez olur.
arkadaşların da dediği gibi oğlunu seninle paylaşamıyor.
allah yardımcın olsun canım umarım kaynanan insafa gelirde seni birazcık olsun anlar:ilknur:
bacim bide uzulmus sinirlenmis.....oyyy anam sen niye sinirleniyorsun.... artik ne dedi ise bos ver verr ürsün dursunnn...... hastalik da aklini basina getirmedi mevlam buyuk alicam iste bende onlara calisip zamanida gonderdim...... benim parami onlar yerken iyiydi..... alicam sen benim kardesimsin cocuklarinda cocuklarim ne diyen desin enisten birsey demiyor ona ne oluyor.... Allahim sana havale ediyorum ben o kadiniiii...... ya rabbi sen goruyorsun en buyuk sahit Allhim o herseyi biliyor kimseye bir sey kanitlamak zorunda degilim....... asigima harcamiyom paralari canim cigerim bacima harciyorum(hos harcanan birsey de yokda) ufak tefek elbise onuda el de aliyor ben onu takmiyorm kafaya..... ayni kadin degismezz yatsa yatalak olsa yatagindan konusur mendebur..... bosver baciii bizi cekememiyorrrr..... ohhh memlekete gideceklermis yazin bursada yoklar yanliz kalicazzz ohh ne guzellllll ¨
sen kafana takma..... ne derse desin benim sayemde o paralari harciyorrrrr zehir zikkim haram olsun kizlar sizde sahit olun cunku hak etmiyor muhtacligi yok har vurup harman savuruyor nasil kazanildigini dusunen yokkk maleseff esimin cani cikiyor.... hem kendi evine hemde tr ye yetisebilmek icinnn Allahim islah et islahi mumkun degil se kahhar ismi serifinle kahret sana havale ettim ettimmmm
Allah yardimcin olsun GurbetGüzeli.
Cok zor..
offff offff.... birr offf çeksem karşıkı dağlar yıkılır .daa şimdi coğrafyayı bozmak istemiyorum :nanik::nanik:
offff offff.... birr offf çeksem karşıkı dağlar yıkılır .daa şimdi coğrafyayı bozmak istemiyorum :nanik::nanik:
hazal bir gün senide dinlemek isteriz:cikolata:
Valla iyi mi kötü mü anlamıyorum bu kaynanamı.Bazen çok iyi.Yavrum canım der.Bazen de öyle laf sokar ki şaşıp kalırım.
Hamileyim kızım olacak.Biz iki kızkardeşiz eerkek kardeşimiz yok.Hani lafı ''senin annenin de oğlu yok''a getirdi.Şok oldum.Eşime söyledim.Cahil işte sallama diyor.Ama insan üzülüyor valla.İstediğim doktoru bi türlü bulamadım sürekli doktor değiştiriyorum beğenmiyorum.Ona bile karışıyo hanım.Ay çok sinirlendim yineeeee
Beni dinler bi fikir verirmisiniz
Kocam beni aldatiyor bundan korumcem zevk duyuyor kaynanam yuzume gorumcem dediki oh seni abim aldatiyor cok guzeldin cok guzel giyodun seni cok kiskaniyodum simdi abime yardim edicem o kadini birakmasin kayin valide de ayni bosanmak istiyom 4 cocugum var karar veremiyom boslukda gibiyim cok yorgunum herkez bana hâtez kokla bakarken benim kocan arap pisligi bi kadinin pesinde kole cocuklarimin butun hakkini o kadina yediriyo kadin 50 yasinda ben 41 hadi dayim neden bilmiyorum olmek istiyom ama cozum deyil cocuklarima Kim bakicak cikmaz bi yoldayim gid gide batiyom sanki kocamin gozlerinde artik nefret goruyom eskiden bana baktiginda ne istedigini biliyodum simdi sade nefreti ihaneti ve yalani goruyom ne yapacagimi bilmiyom karar veremiyom cok mutsusuzum ve cok yorgun kaynananam bana dediki. Seni bosatmadan olmiyicem beni kocam 16 yasimda zorla kacirdi annesi buna cok kizdi s'en nasil benim istemedigim kizi alirsin bey koylu kizi alicaktim senden nefret ediyom dedi ogluna ama simdi kahpeyi Kabul ediyo oglunu destekliyor dayanilmaz bi aci burda kocam kahpeyle savasiyom turkiyade kaynana korumcem bunlar benim olm
Beni dinler bi fikir verirmisiniz
Kocam beni aldatiyor bundan korumcem zevk duyuyor kaynanam yuzume gorumcem dediki oh seni abim aldatiyor cok guzeldin cok guzel giyodun seni cok kiskaniyodum simdi abime yardim edicem o kadini birakmasin kayin valide de ayni bosanmak istiyom 4 cocugum var karar veremiyom boslukda gibiyim cok yorgunum herkez bana hâtez kokla bakarken benim kocan arap pisligi bi kadinin pesinde kole cocuklarimin butun hakkini o kadina yediriyo kadin 50 yasinda ben 41 hadi dayim neden bilmiyorum olmek istiyom ama cozum deyil cocuklarima Kim bakicak cikmaz bi yoldayim gid gide batiyom sanki kocamin gozlerinde artik nefret goruyom eskiden bana baktiginda ne istedigini biliyodum simdi sade nefreti ihaneti ve yalani goruyom ne yapacagimi bilmiyom karar veremiyom cok mutsusuzum ve cok yorgun kaynananam bana dediki. Seni bosatmadan olmiyicem beni kocam 16 yasimda zorla kacirdi annesi buna cok kizdi s'en nasil benim istemedigim kizi alirsin bey koylu kizi alicaktim senden nefret ediyom dedi ogluna ama simdi kahpeyi Kabul ediyo oglunu destekliyor dayanilmaz bi aci burda kocam kahpeyle savasiyom turkiyade kaynana korumcem bunlar benim olm