bende eşimi çok seviyorum ve o yüzden geri döndüm yoksa boşanmaka için avukat bile tutmuştum.Ama eşimle hiç şahsi problemlerimiz olmadığı hep 3. ve 4. kişiler yüzünden yaşandığı için herşey bende geri döndüm.Şimdi yine aynı evdeyiz ve elimden gelse kayınvalidemi de görümcemi de bir kaşık suda boğasım geliyor.Bide ben yokken kayınvalidemin insanlara yaptığı ikiyüzlülük iyice sinirimi bozdu bana ettiği hakaretlerin haddi hesabı yok onlarla nasıl başedeceğim hiç bilmiyorum.Onlara saygıda kusur etmezken terbiyesiz oldum.her işi ben yaprken beceriksiz oldum bide kayınvalidemin çocuklarını yvasını dağıtmışım.kendisi öyle dedi.beni oğlu istedi diye almış bide kendi istemiyormuş.Ben yokkende insanlara ben gelinimi seviyordum çok memnundum ondan diye ikiyüzlülük yapıyor.Ondan iyi bir intikam almak istiyorum aslında.
İntikam almak demek..Seninde o insanlardan bir farkın yok anlamına gelirki ben açıkçası taraftar değilim.
Evet eskiden di sana taş atana sen gül at muhabbetleri ama.
Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin..Azıcık daha dişini sıkmak ile bir şey kaybetmez tam aksine yuvanı kurtarmış olacaksın bu şekilde düşün ve asla şeytana uyma canım.
Elaleme seni ne kadar kötülerse kötülesin senin Allah'a bir can borcun var ve,sen ahirette asıl yüzün ile herkesin karşısına çıkacaksın,işte o zaman herkes anlayacaktır anlayacağını.
İçini ferah tut ve eşiniz ile birbirinize sahip çıkın.
söylediklerin için çok teşekkür ederim.Eşimle ev bakıyoruz ama yinede kaynanam ile aynı evde olduğumuz halde hiç konuşmuyoruz.Bundan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayacak biliyorum ama kaynanamla nasıl başedebilirim bilmiyorum.Kaynanam ve görümcemin gerçek yüzünü bi ben biliyorum başkalrına değil ama eşime nasıl gösterebilirim.Eşim yaşanan kavgadan sonra bile hala onları savunmaya kalktı bana çünkü.
Belirli bir süre prim verme kayınvaliden ve görümcene.Bir süre daha konuşurlar bakarlar senden bir şey yok muhakkak susarlar.Rabbim ıslah etsin onlarıda inşallah.
Sen yinede saygı da kusur etme,sende onlara uyma..
iyilik döner dolaşır bir gün seni.
Ama bakarsın eşin de gerçekten çok büyük değişimler var o zaman işte gerçekten yoluna bakarsın.
Eğer eşin gerçekten seni onlar karşısında ezmeye başlarsa kendini kurtarmaya başla o aileden.Seni haketmeyen bir aile içinde asla kendini ezdirme.
Yani özetle yanında eş çok önemli canım benim.
Rabbim bu güzel günlerin hürmetine senide feraha kavuştursun inşallah.