aa ben bi kere yanlışlıkla ketozise girdimGünün motivesi gelsin Unutmayalım yola çıkmadan başlamadan motivasyon olmaz Ekli dosyayı görüntüle 37642Ekli dosyayı görüntüle 37641Ekli dosyayı görüntüle 37643Ekli dosyayı görüntüle 37644
aa ben bi kere yanlışlıkla ketozise girdimGünün motivesi gelsin Unutmayalım yola çıkmadan başlamadan motivasyon olmaz Ekli dosyayı görüntüle 37642Ekli dosyayı görüntüle 37641Ekli dosyayı görüntüle 37643Ekli dosyayı görüntüle 37644
aa ben bi kere yanlışlıkla ketozise girdim
kız evet idrarda ketonum pozitif çıkmıştı
Bu öyle birşeymi yav iyice bi okumam lazım şu ketoyukız evet idrarda ketonum pozitif çıkmıştı
keto yapanlar her gün bakıyorlar ketoya girdim mi diye, evde de yapılan testleri var onların. Ben bi sağlık sayfası takip ediyorum. Oradaki adam yılda 1 kere falan yapıyor.Bu öyle birşeymi yav iyice bi okumam lazım şu ketoyu
millet giremez sen yanlışlıkla bulmuşun enteresaanaa ben bi kere yanlışlıkla ketozise girdim
Iyi klozete girmemişsinaa ben bi kere yanlışlıkla ketozise girdim
vallah şaşırdım ben de, ama o zaman yarışma var diye acayip sıkmıştım kendimi. Tabi şu an çıkmışımdırmillet giremez sen yanlışlıkla bulmuşun enteresaan
ona da girdim ama bilerekIyi klozete girmemişsin
Çık hemenaa ben bi kere yanlışlıkla ketozise girdim
Iyi klozete girmemişsin
keto yapanlar her gün bakıyorlar ketoya girdim mi diye, evde de yapılan testleri var onların. Ben bi sağlık sayfası takip ediyorum. Oradaki adam yılda 1 kere falan yapıyor.
çıkmışımdır artık be dünyayı yedim keto mu kaldıÇık hemen
O nekiKabul ediyorum ki yağlı kahve hiç hoşuma gitmiyor şu sıvı formunu sadece içebiliyorumEkli dosyayı görüntüle 37663
Hindistan cevizi yağı
Şurup şişesinde görmedim hicHindistan cevizi yağı
Gün geçmiyor ki neler görmeyelimŞurup şişesinde görmedim hic
Yarın poku yedik@Elif_Eylul yarın tartı var ya bugün sıkı yaptım sanki bir gün işe yarar