Kocanız sizi açık giyinmeye teşvik ediyor, ama zorlamıyor, tepkiniz ne olur?

OP
Ş
Tepki
58
hep şunu düşünürüm böyle ayrıtlarla uğraşan insanların daha başka sorunlarıda olur ki ona olan sevgim saygım kesinlikle değişirdi

evlilikteki bu tarz talepler kişilerin altta yatan kişiliklerini ortaya çıkarıyor

ne gibi daha başka sorunlar ve kişilikler. merak ettim valla. bilgilenmek açısından. :D

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
neden bir koca oranı buranı dışarda aç derki eşine. yanii teşhircilik yapmasını ister... her şeyin bir dozajı vardır. yerine göre giyinmeyi kadın zaten bilir. herşeyin yeri vardır. gündüz bir alışveriş merkezinde her yer açık giyinmenin manası neki.... adam bunu neden ister. belkide adamın böyle bir fantazisi var.. yoksa çokta normal gelmiyor bana...

OP
Ş
Tepki
58
neden bir koca oranı buranı dışarda aç derki eşine. yanii teşhircilik yapmasını ister... her şeyin bir dozajı vardır. yerine göre giyinmeyi kadın zaten bilir. herşeyin yeri vardır. gündüz bir alışveriş merkezinde her yer açık giyinmenin manası neki.... adam bunu neden ister. belkide adamın böyle bir fantazisi var.. yoksa çokta normal gelmiyor bana...

anlamadım gitti. birbirlerini seviyorlar diye karışmıyorum susuyorum bende kıza birşey demiyorum...
adam başkalarının bakmasından hoşlanıyor herhalde. "başkası sadece en fazla bakar, ben ise ............" gibi birşey bu herhalde egosunu tatmin ediyo bilinçaltında... bilmiyorum ben.
yada heralde "bakın ne çekici biriyle beraberim" demek istiyor. yada daha kötü şeyler düşünüyorum onlarıda burada söyleyemem.

neyse zaten Kız da memnun gibi aman banane...

.

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
ne gibi daha başka sorunlar ve kişilikler. merak ettim valla. bilgilenmek açısından. :D

anlamadım gitti. birbirlerini seviyorlar diye karışmıyorum susuyorum bende kıza birşey demiyorum...
adam başkalarının bakmasından hoşlanıyor herhalde. "başkası sadece en fazla bakar, ben ise ............" gibi birşey bu herhalde egosunu tatmin ediyo bilinçaltında... bilmiyorum ben.
yada heralde "bakın ne çekici biriyle beraberim" demek istiyor. yada daha kötü şeyler düşünüyorum onlarıda burada söyleyemem.

neyse zaten Kız da memnun gibi aman banane...

.

sorunun cevabını okyve sen vermişsin işte şeyma
yani böyle isteklerde bulunana adamlar neymiş normal değilmiş
bu istek senin bildiğin bir konu
kimbelir bilmediğin ne acaiplikler vardır daha
yani bana bunlar ne diye soracak olursan bende bilmiyorum
hee bende söyleyemeyim :kahve:

Tepki
914
böyle bir şeyi istiyorsa ruh sağlığı bozuk demektir ..çünkü insanın fıtratı gereği böyle bir şeyi istememesi gerekir ,istiyorsa da demekki karısını beğenmiyor farklı bir şekilde görmek istiyor onu ..bizim işyerinde bir arkadaşın eşi de kıza sürekli makyajlı gez makyaj yap ,kilo ver diyormuş ..kızın yüzü çirkin biraz da kilolu idi ...adam beğenmiyor demekki onu farklı görmek istiyor ..ama bu çok aşağılayıcı bir hareket ..bir insanı başta ya kabul etmeyeceksin ya da kabul ettinmi böyle şeyler istemeyecksin ..
bu durm da ona benziyor ,adam ne sapkınlıklarla istiyor bu isteği acep..
ayrıca erkekler eşleri kısa mini giydi diye sorun çıkartıp ,bakan erkekleri de bi güzel dövüyorlarken böyle cins bi erkek herhalde normal olmasa gerek ...

OP
Ş
Tepki
58
böyle bir şeyi istiyorsa ruh sağlığı bozuk demektir ..çünkü insanın fıtratı gereği böyle bir şeyi istememesi gerekir ,istiyorsa da demekki karısını beğenmiyor farklı bir şekilde görmek istiyor onu ..bizim işyerinde bir arkadaşın eşi de kıza sürekli makyajlı gez makyaj yap ,kilo ver diyormuş ..kızın yüzü çirkin biraz da kilolu idi ...adam beğenmiyor demekki onu farklı görmek istiyor ..ama bu çok aşağılayıcı bir hareket ..bir insanı başta ya kabul etmeyeceksin ya da kabul ettinmi böyle şeyler istemeyecksin ..
bu durm da ona benziyor ,adam ne sapkınlıklarla istiyor bu isteği acep..
ayrıca erkekler eşleri kısa mini giydi diye sorun çıkartıp ,bakan erkekleri de bi güzel dövüyorlarken böyle cins bi erkek herhalde normal olmasa gerek ...

çok haklısın valla başka söz yok :)... ama tabi dayak mayak hiçbi zaman güzel şeyler değil. barbarlık...

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
kocam bana acik giyin dicek:sok
kesin kafana saksi dustu heralde derdim:kptmya:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
açıklığın derecesine söyleyiş tarzına ve giyilecek yere bağlı bu pazara giderken açık giyin denmez ama bir davete düğüne mini etek sana yakışıyor giy denmesi normaldir :kahve:

zifiri3428

Yeni Üye
Tepki
1
Arina'ya kesinlikle katılıyorum evde ve onun içinse başım üstüne ama haricinde güzel bir boks maçı bizi bekliyor demektir ki biliyorum asla istemez

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar