soylesede tadini goesem be
eh zorlayacan sen de biraz o zaman bir iki kere dene
soylesede tadini goesem be
hep şunu düşünürüm böyle ayrıtlarla uğraşan insanların daha başka sorunlarıda olur ki ona olan sevgim saygım kesinlikle değişirdi
evlilikteki bu tarz talepler kişilerin altta yatan kişiliklerini ortaya çıkarıyor
zorlamakla olmuyoki,kendinden olmali
neden bir koca oranı buranı dışarda aç derki eşine. yanii teşhircilik yapmasını ister... her şeyin bir dozajı vardır. yerine göre giyinmeyi kadın zaten bilir. herşeyin yeri vardır. gündüz bir alışveriş merkezinde her yer açık giyinmenin manası neki.... adam bunu neden ister. belkide adamın böyle bir fantazisi var.. yoksa çokta normal gelmiyor bana...
ne gibi daha başka sorunlar ve kişilikler. merak ettim valla. bilgilenmek açısından.
neden bir koca oranı buranı dışarda aç derki eşine. yanii teşhircilik yapmasını ister... her şeyin bir dozajı vardır. yerine göre giyinmeyi kadın zaten bilir. herşeyin yeri vardır. gündüz bir alışveriş merkezinde her yer açık giyinmenin manası neki.... adam bunu neden ister. belkide adamın böyle bir fantazisi var.. yoksa çokta normal gelmiyor bana...
anlamadım gitti. birbirlerini seviyorlar diye karışmıyorum susuyorum bende kıza birşey demiyorum...
adam başkalarının bakmasından hoşlanıyor herhalde. "başkası sadece en fazla bakar, ben ise ............" gibi birşey bu herhalde egosunu tatmin ediyo bilinçaltında... bilmiyorum ben.
yada heralde "bakın ne çekici biriyle beraberim" demek istiyor. yada daha kötü şeyler düşünüyorum onlarıda burada söyleyemem.
neyse zaten Kız da memnun gibi aman banane...
.
böyle bir şeyi istiyorsa ruh sağlığı bozuk demektir ..çünkü insanın fıtratı gereği böyle bir şeyi istememesi gerekir ,istiyorsa da demekki karısını beğenmiyor farklı bir şekilde görmek istiyor onu ..bizim işyerinde bir arkadaşın eşi de kıza sürekli makyajlı gez makyaj yap ,kilo ver diyormuş ..kızın yüzü çirkin biraz da kilolu idi ...adam beğenmiyor demekki onu farklı görmek istiyor ..ama bu çok aşağılayıcı bir hareket ..bir insanı başta ya kabul etmeyeceksin ya da kabul ettinmi böyle şeyler istemeyecksin ..
bu durm da ona benziyor ,adam ne sapkınlıklarla istiyor bu isteği acep..
ayrıca erkekler eşleri kısa mini giydi diye sorun çıkartıp ,bakan erkekleri de bi güzel dövüyorlarken böyle cins bi erkek herhalde normal olmasa gerek ...