Kocanız sizi açık giyinmeye teşvik ediyor, ama zorlamıyor, tepkiniz ne olur?

OP
Ş
Tepki
58
.

isteyebilir bence gayet normal.... Örneğin arkadaşım ve kocası. alan memnun satan memnun. "koca isteyemez, kadın da kocasının istemesini isteyemez" diye çiftlere dışarıdan kural koymak kimin haddine...

.

merwe

Üye
Tepki
15
bence bi eş karısını bir baskasınn oldugu ortamda acık giyinmeye zorluyosa durum vahim . bana öyle bir şey olsa eşimin geniş oldugunu düşünürdüm ve gözümden düşerdi ,)

OP
Ş
Tepki
58
bence bi eş karısını bir baskasınn oldugu ortamda acık giyinmeye zorluyosa durum vahim . bana öyle bir şey olsa eşimin geniş oldugunu düşünürdüm ve gözümden düşerdi ,)

zorlamak değil tabiki kimse kimseyi zorlayamaz... da teşvik edebilir, alıştırabilir... ya da sadece birşey demeyebilir açık giyinmesine...

OP
Ş
Tepki
58
ben eşim beni sahiplensin kıskansın isterim

sen istemeden de onlar boğacak kadar kıskanıyorlar zaten genel olarak. ek olarak istememize gerek kalmıyo şekerim merak etme :D... türk erkekleri zaten bu konuda abartılı. yangına körükle gitmeye gerek yok bence :hihi::hihi::hihi:

ama tabi böyle kıskanmayıp hatta giy diyenler çıkınca da ilk başta alışmadığı için garipsiyor insan, ama bu kanıksamakla iligili birşey. ilginç de gelebiliyor bazılarına...

insan sevince sevdiğini her türlü kabulleniyor bazen o yüzden büyük konuşma bence. belki sırılsıklam aşık olduğun biri "geniş" dediğin tiplerden çıkar bilemezsin...

.

kiraz

Aktif Üye
Tepki
175
Bir beden büyük giyinmeme rağmen, her zaman ''bu sanki biraz dar mı'' der :))

L

Liza

Misafir
evet bir ara karşı komşumuz vardı bir tane.
hanımını hep dekolte giymeye teşvik ediyormuş.
ama arada aile ve kültür farkı çok vardı.adamın ailesi hep öyledi.
zaten sonuçta anlaşamadılar ve ayrıldılar.kısa sürdü evlilikleri..

OP
Ş
Tepki
58
evet bir ara karşı komşumuz vardı bir tane.
hanımını hep dekolte giymeye teşvik ediyormuş.
ama arada aile ve kültür farkı çok vardı.adamın ailesi hep öyledi.
zaten sonuçta anlaşamadılar ve ayrıldılar.kısa sürdü evlilikleri..

herkes anlaşacak diye bir şey yok...

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.225
kendime ne yakıştırırsam onu giyerim ama kendi sınırlarım doğrultusunda

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
Ben toplantıya giderken eşimle,mecburen çok kısa olmamak şartıyla etek, elbise giyiyorum.oturmayı kalkmayı bildikten sonra sorun olmuyor.mecburen giyiyorum çünkü gittiğimiz yerlerde hep bakımlı hoş bayanlar oluyor.Altta kalmamak içingiyiyorum.karısının yanına yakışması her erkeğin hoşuna gider.Ben kararını bildiğim için eşim ne çok kısa olmuş dedi ne de giyme dedi

meftun

Üye
Tepki
52
.

arkadaşlarınızla yemeğe çıkarken "dekolte giysene karıcım yakışıyo sana" mesela. ya da "şu mini etek topuklu ikilisini çok seviyorum senin üzerinde" vs.

.

şimdi valla evde özel kensine giymemi isterse tamada zaten bnde giymek isterim.yok efendim yemeğe çıkarken "dekolte giysene karıcım yakışıyo sana" mesela dese memnun olmam beni kıskanmadığı için üzülürüm.güzel hoş görünmek içn illede dekolte şart değil versın parasını öyle güzel kapalı hoş kıyafetler alırımkı çokda güzel olurum

Tepki
8.216
Karşıma öyle bir erkek geleceğini düşünmediğim için ne derim onu da düşünmedim ama ben zaten normalde açık giyemem ki hele bi erkeğin zoruyla giyebileceğimi sanmıyorum. :sila:
Valla açıkcası bana kapan yada açıl diyen biriyle yapamam beni nasıl beğendiyse öyle kabul etmek zorunda-ciko

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Esim daha hic karismadi giyimime, ama bende neyi nerde giyecegimi biliyorum, zaten acik sacik giyinen biri de degilim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar