Bende 60-63 arası gidip geliyorum , memnun değilim kilomdan ama bunun için bir şey de yapmıyorum64 67 arası gidip geliyom zaten hep kuzu memnunum kilomdan
Bende 60-63 arası gidip geliyorum , memnun değilim kilomdan ama bunun için bir şey de yapmıyorum64 67 arası gidip geliyom zaten hep kuzu memnunum kilomdan
Eliptik yaparsın olur biterBende 60-63 arası gidip geliyorum , memnun değilim kilomdan ama bunun için bir şey de yapmıyorum
Enerji lazım banaEliptik yaparsın olur biter
Verelim anamEnerji lazım bana
52.8 dim yaa pazartesi günü. Erken tartıldım bugün
Sen bu satırları yazarken ben de kilomu bildiriyordum@matematik61
Canım daha sonra zamanım olmaz diye listeyi paylaştım, senin paylaşımından sonra eklerim seni, oruçlusun sanırım yine..
Hahhaa gördüm, ekledim hemen seniSen bu satırları yazarken ben de kilomu bildiriyordum
Fırsatı da kaçırma hiçVerelim anam
AslaFırsatı da kaçırma hiç
Sagol bal böcük.Evet aksam yememek cok önemli.meyve dahi yemem o derece.Zaten aldıran aksam yemeleri
Çok güzel koruyorsun MasaAllah
Ausum ben menü verdim ben okudum.. o yüzden menü vermeyi kestim... bu arada zaten hastayım diye saldımKoruma
Ausum ben menü verdim ben okudum.. o yüzden menü vermeyi kestim... bu arada zaten hastayım diye saldım
Menü dışında yazmak yasak diye kimse yazmıyor ki.. kilo bildiriyoruz bi tek..menü vermek mecburi değil evet ama bu kadar kontrolsüzlük büyük artılara gebe
bakalım çarşambaya ...