Floweroflife
Daimi Üye
- #2.581
Yaw kafam karıştı, şimdiki sen ve eflal kalıyor, hippo gidiyor öyle mi?@Floweroflife kaptanım kraliçem gitmiyomuşuz bi yere
yanlış alarm
Yaw kafam karıştı, şimdiki sen ve eflal kalıyor, hippo gidiyor öyle mi?@Floweroflife kaptanım kraliçem gitmiyomuşuz bi yere
yanlış alarm
Ben bugün kilo bildirdim dur sana da bildirim 72.7 haftaya 3.gruptan listeye giricemYaw kafam karıştı, şimdiki sen ve eflal kalıyor, hippo gidiyor öyle mi?
öyleymiş kaptanımYaw kafam karıştı, şimdiki sen ve eflal kalıyor, hippo gidiyor öyle mi?
Heee evine geri dönüyorsun Yani.. kaç kilo geldin?3.grubun kaptan yardımcısıyım ya ben
Döndüm evime.. dün 74tüm bugün 72.7 yine iyi yaa zati 68li bişeyle gitmiştimHeee evine geri dönüyorsun Yani.. kaç kilo geldin?
Laaan@Floweroflife kaptanım kraliçem gitmiyomuşuz bi yere
yanlış alarm
Ay sevindimöyleymiş kaptanım
Hedef nedir bu defa?Döndüm evime.. dün 74tüm bugün 72.7 yine iyi yaa zati 68li bişeyle gitmiştim
ulan yalancı tarikat gibi takım kurdun başgan oldun ortada kalıyodum kedi yavrusu gibi
Ay sevindim
ayrı takım açmadık ben napıyımulan yalancı tarikat gibi takım kurdun başgan oldun ortada kalıyodum kedi yavrusu gibi
Ahhhaahhaaaaulan yalancı tarikat gibi takım kurdun başgan oldun ortada kalıyodum kedi yavrusu gibi
66 yetiyo ya.. 63 olim diyorum ama çok zorluyor. 65 olsa olur bakıcaz.. yolda karar vericemHedef nedir bu defa?
kuramamış ki zaten devrik başganAhhhaahhaaaa
Brn seni her halükarda alırdım yamacıma..
Nerde kurdunuz?
66 yetiyo ya.. 63 olim diyorum ama çok zorluyor. 65 olsa olur bakıcaz.. yolda karar vericem
63 ü görmeden mezun olmak yok bu sefer66 yetiyo ya.. 63 olim diyorum ama çok zorluyor. 65 olsa olur bakıcaz.. yolda karar vericem
Yaw benim de 3 kilom var da ondan şeettimkuramamış ki zaten devrik başgan
Gel benim listeme şekerimYaw benim de 3 kilom var da ondan şeettim
Tamam hazır olduğumda geleceğimGel benim listeme şekerim