Benimkine nispeten, senin hala insafliymisGeçen hafta ki kilo : 64.5
Bu hafta ki kilo : 65.5
Fark : +1
Hala ödemi diyorum devam ediyorum
Kilomu bildiriyorum ama koruma listesinden çıkayım zira kilo verme sürecine girdim. Hiçbir gruba dahil olmadan devam edicem
Ne 62si..Malipina(71.9/
PortakalSuluÖrdek (53.6/54.2/0.6/%-1.11)
Floweroflife(53.8/
D3S1R3(53.6/56.1/2.5/%-4.67)
Eflal(64.5/
Melegim22 bildirimde bulunmadı
Matematik61(63.4/
igdedali bildirimde bulunmadı
Elalis(60.2/
Arımaya(59/
Furkanlipek45(61/62/+1/-1.63)
Piraye (63.2/
bunalım mod on sonucuNe 62si..
Aslında benim daha çok olurdu az oldu hayretBenimkine nispeten, senin hala insafliymis
Desire hala şeysi mi artın?Malipina(71.9/
PortakalSuluÖrdek (53.6/
Floweroflife(53.8/
D3S1R3(53.6/56.1/2.5/%-4.67)
Eflal(64.5/
Melegim22 bildirimde bulunmadı
Matematik61(63.4/
igdedali bildirimde bulunmadı
Elalis(60.2/
Arımaya(59/
Furkanlipek45(61/
Piraye (63.2/
Tamam eflal, ver kilolarını ve geri gelGeçen hafta ki kilo : 64.5
Bu hafta ki kilo : 65.5
Fark : +1
Hala ödemi diyorum devam ediyorum
Kilomu bildiriyorum ama koruma listesinden çıkayım zira kilo verme sürecine girdim. Hiçbir gruba dahil olmadan devam edicem
Sen daha kilo vereceksinAlın beni aranızaaaaa
Canım white isterse yapsın tabi ki. Ben dahil olmak istemiyorum artık. White zaten tek başına halleder bunu@igdedali
@Melegim22
Kızlar haftalardır bildirim yapmıyorsunuz... korumada değilsiniz pek sanırım, kilo vermeye başlamanın zamanı geldi bence
@Whiteblacklife @Eflal
Kızlar ikiniz sisters diyet içinde bir grup kurun ve takıma girmek istemeyen üç beş kilosu olanları hizaya getirip korumaya geri yollayın olur mu
@hippocan
Sen de bence sık dişini birkaç hafta
Ben de Türkiye dönüşü waytın ve eflalin sopalı kollarına bırakmak istiyorum kendimi
Sen de arada motivasyon kaynağı olursun bence ikiniz birlikte olursanız olur bu işCanım white isterse yapsın tabi ki. Ben dahil olmak istemiyorum artık. White zaten tek başına halleder bunu
Şu yaşananlardan sonra hiç bir şeyle uğraşmak istemiyorum artık . Cidden çok canım sıkkın. .Sen de arada motivasyon kaynağı olursun bence ikiniz birlikte olursanız olur bu iş
Boşver eflal, bugün canın sıkkın ama yarın herşey düzelir..Şu yaşananlardan sonra hiç bir şeyle uğraşmak istemiyorum artık . Cidden çok canım sıkkın. .
UmarımBoşver eflal, bugün canın sıkkın ama yarın herşey düzelir..
Wayt ve sen taze bir başlangıç yaparsınız bence..