Kuzey Güney

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
Cok güzel bir bölümdü ama birtek cemrenin sulu gözlülüğü sinir etti :sinirli: Ama kuzeye bayılıyorummmmm kıyamam onun o göz yaşlarına bea :( yavrum benim nasıl gözleri dolu doluydu yav dönüp cemreye sen beni seviyonmu demesine öldüm bittim :D Bitkisel hayata bağlandıydım :kahkaha: Ama dizi bitmeden ölmeye niyetim yoktu Allaaaaaaahh cok ekşın olcak bir sonraki bölüm :sevindirikasli: Helal olsun banuya beee yürüüüü herseyi söyledi :sevindirikasli: Cok mutluyum insallahhhhhhhh evlenirlerde bende kurtulurum be :D bu ne işkencedir arkadaşım :kahkaha::kahkaha: Vallayi kanald'ye bi videomu cekip gönderecem dizi bakarkenki halimi :kahkaha: Belki anlarlar neler çektiğimi :kahkaha::kahkaha: Aboo ama kuzey paralıcak güneyi :sevindirikasli: güney bu kez bitti anam cok meraklanıyom nan frağmanı ilk kim bulursa eklesin please :sevindirikasli:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
İzledim :evet: güzeldi bayağı ama Güney var ya yandı ki ne yandı oh canıma değsin :ko Gülten ne uyanık perdeyi çekti ya Sami'nin karısı rahat görsün diye dedim yine yaptı Gülten'liğini :eek:

Kanald'ye video çok iyimiş :ko

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
İzledim :evet: güzeldi bayağı ama Güney var ya yandı ki ne yandı oh canıma değsin :ko Gülten ne uyanık perdeyi çekti ya Sami'nin karısı rahat görsün diye dedim yine yaptı Gülten'liğini :eek:

Kanald'ye video çok iyimiş :ko
:ko hee gülten valla alem :D cemre diyorya şimdi uyandık :D duruyor bi cemrede diyor ayrı ayrı uyandık banyo falan yaptım deyince bi afallıyor :kahkaha: kuzeyi yerim ben bee ağlamsına dayanamıyom :D valla güneye coookk seviniyorum :teytey:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
Kalbim temizmiş şu yumruğu Güney'e atsaya dedim en başta :hihi:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
yok be öldürmez :ne:
heralde sanırım ayyyyyy hayııııııır allahım krizzzzzzzzz :bitter:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
Öldüremez değilmi ay çok şaşırdım kötü baktı sonunda

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
423832.jpg

94_.png

22:15
Kuzey Güney

Saat : 22:15 - 00:30 (135 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Bade İşçil
Yönetmen : Hilal Saral

Family_.png

Güney’in maskesi düşmüş, Kuzey kendisine söylenen yalanları öğrenmiştir. Artık iki kardeşin yüzleşme zamanıdır. Kuzey etrafında dönen oyunları tek tek ortaya çıkarmadan, Cemre’yle yolunda yürüyemeyeceğinin farkındadır. Öte yandan Güney’e dair hayatındaki bütün izleri silmeye başlayan Banu, Güney’le hayatı boyunca koparamayacağı bir bağın varlığını öğrenir.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
Güneyle hayanı koparamayacağı varlık neymiş :bayil:
hamile deme :bitter:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
Hamileymis anaaamm evlenceklermi nan anam keskeeeee sirf meraktan girdim yazim buraya diye gece uyuyamazdim be aman kalbim durcekkk :ko kendim teklif almis kadar heycan yaptim :sirin::kahkaha:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
Kuzey : Senin oğlun filmlerdeki Erol Taş be :ko

Ayy çatladım Kuzey Cemre'ye müzik eşliğinde yürüyerek giderken aklıma mirkelam'ın şarkısı geldi o yürüdükçe klip canlandı gözümde sırıtıp durdum olayın ciddiyeti gitti birden :gul: ama son sahnede de dedim bitter kesin ayılıp bayılmıştır şimdi :kptmya:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
Ben geldim :D dün telden yazdıydım yorum bile yapamadım :ko erol taş benzetmesine bende koptum gerçekten :hihi: ayy kıyamam yaa konuştuya kardeşiyle yatak odasında gözleri dolduydu anam o konuştukça kardeş kavramından benim bile boğazım düğümlendi valla :bayil:cok acıyorum bu kuzeye bea :uzgun: zeynebide işten attılar :D hayret ediyorum onada nasıl kuzeylerin işine burun sokmuyor :ne: insallah sonradan sessiliği bozmaz :acep: klibi izlerken kaç kere şok geçirim kalp krizi geçirdim ayıldım bayıldım belli deil aksam :D yerimden çatlıcaktım ama tahmin ediyordum :D Sonra orda bitti yaa insan 1 2 dakka kaynak yapar :D nan ama varya kesin birşey olcak ya güney cemreyi vurur :D bi kaç bölümde iğleşmesini bekleriz çifleşsinler diye sonrada aha size final :sinirli: ömrümü yidiler valla :ko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
Küçük kardeşle öyle bir konuştu ki çocuk bayağı aydınlandı artık kendine zor gelir :D Zeynep bir ilişmesin ya sevmiyorum onu -kizgin

Ama aferin fragmanda sağ gösterip sol vurdular işte budur :eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar