Kuzey Güney

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
tapanca aldı :D garip tipten :kahkaha: senaristte sıkıştı heralde çıkar yol bulamadı :D sacma sacma yazılmış bune yahu :hihh: çıktı güney mayna :D koşiyidi :nazo::nazo: arkasında seref komserin adamı takip ediyodu ya hane kesin o durdurur :ko yok be bu bölümü hiç sevmedim :hihh:

çıktı manyaq ahada dedim :D şom ağıslı nk :ko şimdi kesin kıkırdıyordur dedim :ko

Beni seviyormusun bitter :gul:

Sen asıl Cemre önüne atlarsa o zaman gör beni :ko Gözümden yaş geldi kız Allah bu senaristleri bildiği gibi yapsın :kahkaha:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.061
Beni seviyormusun bitter :gul:

Sen asıl Cemre önüne atlarsa o zaman gör beni :ko Gözümden yaş geldi kız Allah bu senaristleri bildiği gibi yapsın :kahkaha:

Yazar senaristi anlarmış o muhabbet seviyom bacım :D anam kuzey öldü diye senle saç saça baş başamı girecez :ko boşver :D :D benim kafa muratta bu ara :ko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
Yazar senaristi anlarmış o muhabbet seviyom bacım :D anam kuzey öldü diye senle saç saça baş başamı girecez :ko boşver :D :D benim kafa muratta bu ara :ko

He valla aynı kafadayız demek bende olsam öyle yazardım dermişim :kptmya:

Sev balım aramıza baklavalı kuzey bile giremez :gul:Kuzey'e bay bay Murat'a hay hay :D

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.061
He valla aynı kafadayız demek bende olsam öyle yazardım dermişim :kptmya:

Sev balım aramıza baklavalı kuzey bile giremez :gul:Kuzey'e bay bay Murat'a hay hay :D

:ko:ko
evet murata hay hay :D kuzeyin ömrü ne şurda :D ama sen muratla beni yaz yaz bitiremezsin

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
Değil seni sonradan hikayeden nasıl çıkartacam onu düşünüyorum sen beni tepelersin burada :hihi:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
Bende kötü biteceğini düşünüyorum nedense :acep:

Bitter yeni kehanetim :hihi:

Vuracak olsa ateş eder biri kanlar içinde kalır bölümü orada keserlerdi demekki yapamayacak silahı tutup saydıracak Kuzey&Cemre'ye sonra biri durduracak...

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
Bence Can'la evlenecekler Güney'e bebişi söylemeyecektir ama öğrenir illa ki :dusun: sence ne olacak

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.061
Değil seni sonradan hikayeden nasıl çıkartacam onu düşünüyorum sen beni tepelersin burada :hihi:

:ko dur bi girişimi okuyimda çıkışı düşünürüz :D nan tadını damağımda bırakmada :ko
Güney´i bence takip eden polis durduracak ama bu dizinin sonu iyi bitmeyecek bence :uzgun:

Bende kötü biteceğini düşünüyorum nedense :acep:

Bitter yeni kehanetim :hihi:

Vuracak olsa ateş eder biri kanlar içinde kalır bölümü orada keserlerdi demekki yapamayacak silahı tutup saydıracak Kuzey&Cemre'ye sonra biri durduracak...

Banu ne yapacak sizce Güney´den hamile :1:

Bu üç yorumunuza cevap veresim geldi :ko
Nan nk korkuyom senden ben haaa evliyamı oldun nettin bacım :ko

Bence nolcek biliyonuzmu. Şeref komisen çözecek olayı feratın katili güney onu bulacak ve güneyi finalde içeri tıkcak ben inanıyorum :D sonu mutlu bitcek :ko yoksa çok tepki alırlar kıvanç'ı iyi hatırlamazlar kıvançta bunu istemez hazır zirvede :D milletin aklında romantik oğlan olarak kalmak ister özellikle ben :ko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
:ko dur bi girişimi okuyimda çıkışı düşünürüz :D nan tadını damağımda bırakmada :ko

Bu üç yorumunuza cevap veresim geldi :ko
Nan nk korkuyom senden ben haaa evliyamı oldun nettin bacım :ko

Bence nolcek biliyonuzmu. Şeref komisen çözecek olayı feratın katili güney onu bulacak ve güneyi finalde içeri tıkcak ben inanıyorum :D sonu mutlu bitcek :ko yoksa çok tepki alırlar kıvanç'ı iyi hatırlamazlar kıvançta bunu istemez hazır zirvede :D milletin aklında romantik oğlan olarak kalmak ister özellikle ben :ko

İlk başta dediğini yapıcam sonra artık nasıl çıkarsın onu düşünürüz :huhuu:

Kork benden bacım
resim
resim

Bence Güney hapse gireceğine kendini öldürür :ne: yada içerde o gıcıklıkla şişlerle bunu :kahkaha: (nk kararlı gebertcek bunu :ko )

Hadi gönlün olsun sonunda Cemre ve Kuzey elele yürürken Fatmagül'deki gibi bitirecekler :hihi:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.061
İlk başta dediğini yapıcam sonra artık nasıl çıkarsın onu düşünürüz :huhuu:

Kork benden bacım
resim
resim

Bence Güney hapse gireceğine kendini öldürür :ne: yada içerde o gıcıklıkla şişlerle bunu :kahkaha: (nk kararlı gebertcek bunu :ko )

Hadi gönlün olsun sonunda Cemre ve Kuzey elele yürürken Fatmagül'deki gibi bitirecekler :hihi:

:ko fatmagül gebeydi bide demi :ko
hee hayırlısı bakalım :D valla yaa güneyi şişlicen sen siteye kazara üye olsa hiç düşünmeden çif dikiş ban :ko

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Isincaksa isinsin artik yeter yaf, ben bu dizinin sonunda kötü seyler bekliyorum nedense :cilgindans:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
Bir an keşke Kuzey bunu japon balığı gibi suya soktuğunda süreyi biraz daha uzatsaydı dedim :ne:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar