Kuzey Güney

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.642
Isincaksa isinsin artik yeter yaf, ben bu dizinin sonunda kötü seyler bekliyorum nedense :cilgindans:

Sendemi :D nk'ile bana mı düşmansınız yoksa kuzey cemre aşkınamı anlamadım :ko
Bende hep olumlu bkaıyorum yalnız :ko
kız @nk83 ben finalde burda olmicam sanırım :ko eğer kötü biterse hakkını helal et kesin üzüntüden kalp krizine girmiş ve öteki dünyaya süper mod olarak transfer olmuşumdur :kahkaha:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
Sendemi :D nk'ile bana mı düşmansınız yoksa kuzey cemre aşkınamı anlamadım :ko
Bende hep olumlu bkaıyorum yalnız :ko
kız @nk83 ben finalde burda olmicam sanırım :ko eğer kötü biterse hakkını helal et kesin üzüntüden kalp krizine girmiş ve öteki dünyaya süper mod olarak transfer olmuşumdur :kahkaha:

Helal bacım referans mektubu gönderirim rahat edersin :ko Allah korusun kız deme öyle tövbe tövbe :D

Mutlu biterse şaşırırım ben ya niye öyle bir his geldi onu da anlamadım :dusun:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.642
Helal bacım referans mektubu gönderirim rahat edersin :ko Allah korusun kız deme öyle tövbe tövbe :D

Mutlu biterse şaşırırım ben ya niye öyle bir his geldi onu da anlamadım :dusun:

:D şaşır yeterki şaşır mutlu bittigine hüzünlü bitmesin yaaa :D kız aklıma ne geldi bak sana bişey itiraf etcem şimdi :ko magazinde felan görmiyim ama :ko Ben cocukken bu filmlerde dizilerde vurulan ölenler varya :D gerçekte ölüyo sanıyodum çok ağlardım :kahkaha:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.642
aboo işler karışiyi yine :D ama kuzey cemre sanırım yine aşkla meşkle meşguller gibi geldi :kahkaha:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.642
Bitter benim dediğime mi geliyoz kız :iyyyy:

Barış marış yiyo birbirini :D boşver sen resimlere bak kuzey yüzük almış cemreye :D yaaaaaaaaaaa şom ağıslı :D bu dizi kötü biterse mezar taşıma evliya nk'nin hatırası yazdırıcam :ko dayanamadı yüreği diyede not düş :ko

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Güney canli bomba gibi :hihh:

Ben kötü bitecek düsüncesine Cemre hapisteyken bir kadin ona fal baktiya o zaman girdim.
Kadin hep iyi anlatti ama fincani al yika deyince yüzü Cemre´nin arkasindan bir tuhaf oldu. :acep:

Iyi bitsin ya :bayil:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
Doğru :eek: iyi olanı yani seyircinin görmek istediğini o zaman gösterdiler finalde mutlu bitse onu anlatmaya gerek duymazlardı bence :ne: nk sus bitter bayilacak :ko:ko

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.642
Güney canli bomba gibi :hihh:

Ben kötü bitecek düsüncesine Cemre hapisteyken bir kadin ona fal baktiya o zaman girdim.
Kadin hep iyi anlatti ama fincani al yika deyince yüzü Cemre´nin arkasindan bir tuhaf oldu. :acep:

Iyi bitsin ya :bayil:

Şu diziye nasıl girebülürüm allahasen biriniz fax çeksin şunlara terminatörlük olarak girecoğum :ko hepsini birden tarıcam

Feu01.gif
Feu02.gif
Feu03.gif
Feu04.gif
Feu05.gif
Feu07.gif
Feu08.gif
Feu09.gif

Feu10.gif
Feu11.gif
Feu13.gif
Feu14.gif
Feu15.gif
Feu17.gif

Feu19.gif
Feu16.gif
Feu23.gif
Feu18.gif
Feu20.gif

Feu06.gif
Feu21.gif
Feu12.gif
Feu25.gif
Feu29.gif

Feu22.gif
Feu24.gif
Feu26.gif
Feu27.gif
Feu28.gif

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
Bayıldı bile :ko ayıl kız bir daha bayıltıcam :gul:

Bence Cemre'de gidici olabilir :kahkaha: hatta ölürken gözünde o falcının anlattığı karelerle gözlerini kapar Kuzey bir Ali'nin bir Cemre'nin mezarının başında anlatır anlatır en son ağlayıp Kuzey kaçar der :ko:kahkaha::gul:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar