LiLi ve Brezilya Fönlü Yeni Saçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
çok sağol cnm bilgilerini paylaştın sorularımın hepsini sabırla yanıtladın:)

fiyatı süpermiş yaaa çorluyamı gelsemki saç yaptımaya hem gezi hem değişiklik süper olur valla:):zuzu::zuzu:

Rica ederim canım , işine yaradıysa ne mutlu.
Valla havalar da güzelleşiyor kandır kocanı , denize karşı balık yiyelim de sen , kuaföre kaç : ))

bende internetten araştırdım bursa için tabi 250 liraya kampanya varmış ama bu ay bitmiş.:zonk:
ha bide 700den 250ye düşmüş:zonk:

Canım ben aslında İstanbul'da oturuyorum , annemlerdeyim bu aralar , yoksa ben de İstanbul'da yaptırıcaktım , hatta Merter 'de bilinen bir kuaför salonunda bana 450 fiyat vermişlerdi taaa 5 ay önce falan , şimdi sorsam 600 der kesin. İstanbul-İzmir uçmuş fiyatlarda , ha bazı sitelerde kampanya yapıyorlar 90 TL. ye falan ama nasıl yapıyorlar , güvenilir mi bilemezsin..

Arkadaşlarımdan birinin saçını yapamamış mesela İstanbul'da bir kuaför , ki saçı düz..

Bence bu konuda bilinen yetenekli deneyimli bir yer bulmak biraz da paraya kıynak lazım.

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
çok hoş olmuş canım saçlarım düz olmasaydı kesin bende yaptırırdım ama zaten dümdüz fönlü durması için yaptırsam saçım yıpranabilir ne güzel banyodan sonra çok daha rahat olur çok yakışmış sana düz saç

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Teşekkür ederim canım
Saçı kesinlikle yıpratmıyor bu işlem canım , tam tersi aslında amaç saça bakım yapmak yan etkisi saçı düzleştirmesi.
Sen şu an bebiş bekliyorsun zaten , özellikle bu nedenle riske giremezsin.

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Evet kaldım sadiyecim , çok sevdim hatta düz saçlı halimi ama tabiki herşeyim doğalı güzel olan.
Sonradan permayla kıvırcık olan biri ne kadar doğalsa , brezilya fönlü biri de o kadar doğal bence :)

Kızım biraz büyüsün belki tekrar yaptırırım , çünkü düz saç daha zahmetliymiş bunu anladım , zaman ayırmak gerekiyor , fönlü bile olsa..

H

Hera

Misafir
Harika Yaaaa Maşallah süper olmuş Lilicim Güle Güle Kullan bebeğimmmmmmmm

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
canım kıvırcık halide çok güzelmiş saçlarının.bende dalgalı saça sahibim ve düz saça bayılıyorum.zaten hep böyledir düz saçlılar kıvırcık,kıvırcıklar düz sever.neyse düz de çok hoş olmuş güle güle kullan.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Evet kaldım sadiyecim , çok sevdim hatta düz saçlı halimi ama tabiki herşeyim doğalı güzel olan.
Sonradan permayla kıvırcık olan biri ne kadar doğalsa , brezilya fönlü biri de o kadar doğal bence :)

Kızım biraz büyüsün belki tekrar yaptırırım , çünkü düz saç daha zahmetliymiş bunu anladım , zaman ayırmak gerekiyor , fönlü bile olsa..
Bende kivircigim.

G

guzelcem

Misafir
Hayırlı güzel sağlıklı günlerde kullan canısı, harika olmuşsun MAŞAALLAH.:lilav::zuzu:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
iki saçına da bayıldım ben.Dalgalı saçların benimkine benziyor ama benimkinin dalgaları daha geniş.su dalgası gibi duruyor.düz fön çekince aaa ama dalgalı daha güzeldi diyen çok oluyor :)

ikiside çok yakışmış güzelim.güle güle kullan

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
iki saçına da bayıldım ben.Dalgalı saçların benimkine benziyor ama benimkinin dalgaları daha geniş.su dalgası gibi duruyor.düz fön çekince aaa ama dalgalı daha güzeldi diyen çok oluyor :)

ikiside çok yakışmış güzelim.güle güle kullan

Sağol canım , aynen bende düz olunca herkeste aaaa kıvırcık saçını geri isteriz diye bir isyan çıkmıştı , ben düz fön de çektiremiyorum o kadar inat ki saçlarım , sen yine şanslısın fönleyebiliyorsun istediğinde ne güzel :huhuu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar