Merhaba!

OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Ne güzel yaa bayıldım korkulduğu gibi değil yani ama tabi Ben bilmedğim için ve İnsan Bilmediğinden Bilinmeyenden korkar ya benim kide o hesap elbette güzel eğlenceli yerleri olmasıda süperrr Ayrıca Hemşeri sayılırız Denizli nede olsa kaç yıldır orada yaşıyorsun :huhuu:

Haklısın canım bende korkmuştum başlarda ama gördüm ki güzel bir yer ;) Buraya yeni taşındım 2008de evlendim önce Dubai'ye gittim sonra Oman'a geçtim şimdi buraya taşındım 5 ay oldu taşınalı

H

Hera

Misafir
Haklısın canım bende korkmuştum başlarda ama gördüm ki güzel bir yer ;) Buraya yeni taşındım 2008de evlendim önce Dubai'ye gittim sonra Oman'a geçtim şimdi buraya taşındım 5 ay oldu taşınalı

Ne güzel Dubai zengin bir yer böyle gezmende büyük avantaj sürekli bilgi sahibi oluyorsun ne mutlu :lilav:

OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
:1: evet biz kadınları pek ilgilendirmiyor da ondan sanırım 3 yıllık evlisin bende 2 yıl oldu 21 Haziranda 2 yılımız bitti Bu haftanın röportaj konuğu benim daha yakından tanımak istersen okuyabilirsin tatlımmm

Bende şimdi onu okudum öyle geldim benden büyükmüşsün onu fark ettim nasıl hitap etmemi istersen öyle hitap edeyim... Bu arada Rabbim eşinle mutluluğunu artırsın çok sevindim senin adına

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar