Aslı Oktay
Daimi Üye
canm iyi geceler ben çıkıyorum artık kocaman öpüyorum
Tamam canım sana da iyi geceler bende seni öpüyorum...
canm iyi geceler ben çıkıyorum artık kocaman öpüyorum
Hoşbuldum teşekkür ederim =)) şimdi yazmanızda mutlu etti beni =)) elhamdülillah çok şanslıyım evliya çelebi gibi geziyorum Rabbim sizlere de nasip etsin gelin misafirim olun inş. =))
Aramıza hoşgeldin :ilknur:
teşekkürler canım benim çok şekersin
yaşlarımızda aynı ne güzel o yaşta evli olmak ya :dertli:
aramıza hoşgeldin bende yeniyim gün boyu vakit buldukça buraya takılıyorum kadınların her şeylerini paylaştığı mekan tam bize göre bizi bizden daha iyi kim anlar dimii canım
Ben Aslı =))
Arabistan Riyad'da yaşıyorum...
yaşadığım yerde (çaresizce) kuaför ararken nette bu siteyi buldum =) Aranıza katılmaktan mutluluk duyarım...=) Tabi alırsanız
Hoşgeldin aramıza Aslıcığım,memnun oldum ben de Meral.Keyifli paylaşımlar diliyorum:cicek::cicek:
Hoş geldiniz..
Hoşbuldum Riyad güzel bir yer havası biraz kuru ve tozlu ama çok güzel ben seviyorum Bahçeler var gezilcek ailece piknik yapılabilcek.. şehir merkezinde gökdelenler alışveriş merkezleri (burda herkes alışveriş yapmayı çok sevdiği için heryer mall kaynıyo ) Böyle bir yer işte -cikoHoşgeldin Aslı Riyadı merak ediyorum:lilav:
ayyy yavrum bayılırım alışverişe peki fiyatlar uygun mu
Hiiiiç belli olmuyor kuzucum bazen çok pahalı bazen çok ucuz bazen normal hava durumu bile daha tahmin edilebilir oluyo
canım yaa ama farklı bi ülke farklı bi kültür ilk zamanlar zor olmuştur mutlaka dimi bebeğim ky:
Hoşbuldum Riyad güzel bir yer havası biraz kuru ve tozlu ama çok güzel ben seviyorum Bahçeler var gezilcek ailece piknik yapılabilcek.. şehir merkezinde gökdelenler alışveriş merkezleri (burda herkes alışveriş yapmayı çok sevdiği için heryer mall kaynıyo ) Böyle bir yer işte -ciko