Merhaba!

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
Hoşbuldum teşekkür ederim =)) şimdi yazmanızda mutlu etti beni =)) elhamdülillah çok şanslıyım evliya çelebi gibi geziyorum Rabbim sizlere de nasip etsin gelin misafirim olun inş. =))

teşekkürler canım benim çok şekersin:huhuu:
yaşlarımızda aynı ne güzel o yaşta evli olmak ya :dertli:

mebb

Yeni Üye
Tepki
17
Ben Aslı =))

Arabistan Riyad'da yaşıyorum...
yaşadığım yerde (çaresizce) kuaför ararken nette bu siteyi buldum =) Aranıza katılmaktan mutluluk duyarım...=) Tabi alırsanız :D

Hoşgeldin aramıza Aslıcığım,memnun oldum ben de Meral.Keyifli paylaşımlar diliyorum:cicek::cicek:

OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Hoşgeldin Aslı Riyadı merak ediyorum:lilav:
Hoşbuldum :) Riyad güzel bir yer havası biraz kuru ve tozlu ama çok güzel ben seviyorum Bahçeler var gezilcek ailece piknik yapılabilcek.. şehir merkezinde gökdelenler alışveriş merkezleri (burda herkes alışveriş yapmayı çok sevdiği için heryer mall kaynıyo ) Böyle bir yer işte -ciko

OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
canım yaa :) ama farklı bi ülke farklı bi kültür ilk zamanlar zor olmuştur mutlaka dimi bebeğim :eek:ky:

Burda zor olmadı ben yeni evlendiğimizde ummandaydım orası çok zor geldi kendi memleketimden annemden ayrılıp gidince çok zorlandım ama çok şükür şimdi alıştım (yemek kültürleri hariç çünkü elleriyle yemek yemeleri hiç alışabilceğim bir durum değil)

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
Hoşbuldum :) Riyad güzel bir yer havası biraz kuru ve tozlu ama çok güzel ben seviyorum Bahçeler var gezilcek ailece piknik yapılabilcek.. şehir merkezinde gökdelenler alışveriş merkezleri (burda herkes alışveriş yapmayı çok sevdiği için heryer mall kaynıyo ) Böyle bir yer işte -ciko

:)mall kaynıyo derken:zonk::)

bahçe varsa zaten güzel olmazmı...tekrar hoşgeldin..

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Oraya nasıl gittin canım. Merak ettim... Eşin ne iş yapıyor...
Eğer cevaplamak istersen...

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Oraya nasıl gittin canım. Merak ettim... Eşin ne iş yapıyor...
Eğer cevaplamak istersen...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar