Metis Cafe

H

Hera

Misafir
yok kız cidden güzel :eek:ky:

hoşgeldin heracım ben iyiyim çok şükür senden naber?
hallettinizmi taşınma işlerini

İyidir bebeğim hallettik mutfağı düzenledik yıka kaldır yerleştir yaptık sonrada balkonda sefa yaptık yarında sabahtan gidicem eşim bırakıcak şimdide dinleniyorum uzattım ayaklarımı tv karşısında eşimle sizler nasılsınız

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
İyidir bebeğim hallettik mutfağı düzenledik yıka kaldır yerleştir yaptık sonrada balkonda sefa yaptık yarında sabahtan gidicem eşim bırakıcak şimdide dinleniyorum uzattım ayaklarımı tv karşısında eşimle sizler nasılsınız

iyi hadi çoğu gitti azı kaldı yani -ciko
bizim kızlarda bi geliyo bi gidiyo bak yine gittiler dövcem hepsini bi gelsinler :zopa:

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
Sen neler yaptın nasıl geçti günün Kızlar nereye gidip geliyorlar işleri vardır :cokkomik:

bende bugün çarşıya gittim bi arkadaşla dolaştık kitaplara falan baktım seney dördüncü sınıf olduğum için kpss ye gireceğim o yüzden iyi bi dersane bulalım diye baktık ama karar veremedik canım
ayrıca yine dgs sınavına gircem ona para yatırdım yaa havalar ne kadar sıcak artık ısparta bile mahvetti beni bugün acayip terletti :eek:ys:
izmirde denize giriliyor mu artık

H

Hera

Misafir
bende bugün çarşıya gittim bi arkadaşla dolaştık kitaplara falan baktım seney dördüncü sınıf olduğum için kpss ye gireceğim o yüzden iyi bi dersane bulalım diye baktık ama karar veremedik canım
ayrıca yine dgs sınavına gircem ona para yatırdım yaa havalar ne kadar sıcak artık ısparta bile mahvetti beni bugün acayip terletti :eek:ys:
izmirde denize giriliyor mu artık

Evet tatlım giriliyor biz sezonu açtık eşimle Çeşmede burasıda yanıyor klimalar la ancak duruyoruz Çeşemede gerek kalmıyo klimaya gerçi deniz de ısınmış yüzüyorum bol bol hafta sonları

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
Evet tatlım giriliyor biz sezonu açtık eşimle Çeşmede burasıda yanıyor klimalar la ancak duruyoruz Çeşemede gerek kalmıyo klimaya gerçi deniz de ısınmış yüzüyorum bol bol hafta sonları

ayy ne güzel bende bi kaç haftaya antalyaya gidicem yüzcem inşallah çok özledim denizi :lilav:

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
inşallah bi gideyimdee hemen atlıcam :cokkomik:
ben film izliyorum tatlım bugün tekrar gelirmiyim siteye bilmiyorum o yüzden şimdiden iyi geceler :lilav:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar