Metis Cafe

H

Hera

Misafir
Oo boncukçum daha ne olsun mis gibi yemekler yapmışsın afiyet olsun soğanada bayılırım Enisecim ne olsun geldik eşimle ablam taşındı pzrtesi bu günde ona gittim yerleşmesine yardıma sabahtan iyi oldu kolayladık biraz yoruldum ama mutluyum ablam için tatlı yorgunluklar işte sen nasılsın

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Oo boncukçum daha ne olsun mis gibi yemekler yapmışsın afiyet olsun soğanada bayılırım Enisecim ne olsun geldik eşimle ablam taşındı pzrtesi bu günde ona gittim yerleşmesine yardıma sabahtan iyi oldu kolayladık biraz yoruldum ama mutluyum ablam için tatlı yorgunluklar işte sen nasılsın
gel canım sna ayırdım bri tabak:)9
ev taşımak çok zor ya allah yardımcınız olsun....

sağol tatlım iyim uykusuzum biraz :dertli:
sen nasılsın görüşmeyeli neler yapıyosun

iyiyim enisecim saol ne yapayım evdeydim işte yemek temizlik bulaşık site derken gecti dedemler boya yaptırıyo büğün başladık işte allah tan bu sene adam tuttula yarında gelcek işte öyle

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923

iyi olmuş canım ya zor iş cidden taşınmak yardım etmek lazım bende iyi saylırım nası olim canım ya sınavlarım var onlardan kurtulmaya çalışıyorum az kaldı şükür

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
düşün düşün:)
50 liralık bütcem var aslında o zman kadar da birikir hem askerden gelişini kutlarız 3ay sonra askerden gelişini kutlucaz bendeki fkrede bak:)))
badanadan korkmuyorumda temizlik korkutuyo canım

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
ay olsun şekerim 3 ay müç ay onu bulduğuna şükretsin-ciko bütçe önemli değil ya ayarlarız güzel bişeyler perşembeden sonra düşünücem:huhuu: ben bıraktım onu tatlım ya son zamanlarda sıktı biraz:lala:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar