Metis Cafe

H

Hera

Misafir
kankan seni yesin:cokkomik:

sözlümle çok kötü tartştık filan dün oda geç yattı bende aklım ve kalbim çok karşık düşüncelerim birbirine girdi ne düşünceğimi bilmiyorum :dertli:

:sirin: hımm olsun çözülür ölüme çare yok yeterki sen ne istediğini bil çünkü hayatın boyunca kaldırabileceğin hareketlerin altına eline koy kocan olacak düşün taşın derim bu arada ne yaşadınız anlatmak istermisin

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
kankan seni yesin:cokkomik:

sözlümle çok kötü tartştık filan dün oda geç yattı bende aklım ve kalbim çok karşık düşüncelerim birbirine girdi ne düşünceğimi bilmiyorum :dertli:

kıyamam sana :teselli:
ya biliyosun boncuum hiçbi ilişki mükemmel yürümüyo hepsinde bişey çıkıyo mutlaka ona göre hareket et bence üzüleceğin kararlar verme hakkında hayırlısı olsun

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
kız meselesi desem kalbim o kadar karışık ki askerlikten beri çok sorun yaşadık herkes benim üstüme geldi askerdr girme çocuğun üstesine filan ya bazen bitsin diydüüşünüyorum bazende ne kadar sevdiğimi düşünüyorum kalbim çok yorgun o kadar mutsuz hissediyorum ki kendimi:dertli:

H

Hera

Misafir
kız meselesi desem kalbim o kadar karışık ki askerlikten beri çok sorun yaşadık herkes benim üstüme geldi askerdr girme çocuğun üstesine filan ya bazen bitsin diydüüşünüyorum bazende ne kadar sevdiğimi düşünüyorum kalbim çok yorgun o kadar mutsuz hissediyorum ki kendimi:dertli:

Ne kadar sevdiğin önemli değil Onun seni nekadar sevdiği önemli kız meselesi diyosun üzmemesi gerek seni sana değer verip kıymet bilmesi gerek ki evlenincede buna benzer şeyler yaşarsın nasıl gidiyorsa ön tekerlek nereye arka tekerlek te oraya insan değişmez bunu bil

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
akıl vermeye çalıştığımı sanma boncuum kendi düşüncelerimi söylicem
eğer bi erkek seni mutsuz ediyorsa bile bile üzüyorsa eğer bu hep böyle devam ediyor genelde ne yazıkki
benimde erkek arkadaşım böyleydi hep üzerdi sonra özürler diler yalvarır ne kadar sevdiğini anlatır hatta benim onu nasıl sevdiğimi hatırlatırdı
ama malesef sadece sevgi yetmiyor
sevmek kadar karşındaki insana değer vermek onunda sana değer vermesi seni önemsemesi gerekiyor. Çok iyi düşün canım evlilik öyle kolay bişey değil biliyorsun. Eğer mutsuzluk varsa işin içinde bi kere daha düşün derim.

H

Hera

Misafir
oda ben snei aldattmadım diyo :dertli:

:cokkomik::cokkomik: sonuna kadar inkaaarrrrr erkekliğin şanındandır :ilknur: neyse işin şakası güldüm ama tutamadım kendimi ne diyimki madem aldatmadı bu işler neden gidip te hep onu buluyor öyle değilmi senin sevgilinin yada sözlünün ne cazibesi ne özelliği varda onu buluyor mantıklı düşünmen için konuşuyorum seni üzmek için değil sana bunları yansıtayım ki farkına var insan işin içindeyken görmez dışardan bakamas kendine farkındalığına yardım etmeğe çalışıyorum gerisi sana kalmış dediğim gibi hayat senin istediğin gibi hayatını yazar çizer oynarsın :lilav: hakkında hayırlısı olsun..

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
ay kızlar kafam çok karışık anlayamazsınız tamam sevgi saygı yetmiyo ask yetmiyo güven yetmiyo ne yetcek bu konuda sevdiğine eminim aldatmadığınada ama neden ben mutsuzum bu akdar neden kalbim yorgun ve kırgın su askerden beri bir sürü şey ayşadık halada yaşıyorz o snei sevmesem yanında durmam diyo ki aldatcak br yapıda değil eminm bunada aldatsaydı emin olun giderdi başkasına ya cddi cddi bunalıma giriyorum:zopa:

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
ay kızlar kafam çok karışık anlayamazsınız tamam sevgi saygı yetmiyo ask yetmiyo güven yetmiyo ne yetcek bu konuda sevdiğine eminim aldatmadığınada ama neden ben mutsuzum bu akdar neden kalbim yorgun ve kırgın su askerden beri bir sürü şey ayşadık halada yaşıyorz o snei sevmesem yanında durmam diyo ki aldatcak br yapıda değil eminm bunada aldatsaydı emin olun giderdi başkasına ya cddi cddi bunalıma giriyorum:zopa:

boncuum eminsen sorun yok o zaman
önemli olan zaten senin düşüncelerin bu ilişkiyi yaşayan sensin ona güvenen sensin bu durumda bize laf düşmez. sadece kuruntu yapıyorsun ya şöyle böyle olduysa diye ama ortada bişey yok bu da yaşadığınız sorunlar yüzünden kaynaklanıyo zamanla düzelebilir inşallah

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
yada herşey karşılıkmı olcak ya bir insnı seversin karşılık beklemeden bri iyilik yaparsın karşılık beklemeden bir insana güvenirsin karşılık beklemeden bir insanla ölüme gidersin yine karşık beklmeden ama ben sunu anladım her şey kendini düşünür omuş herkes çıkar peşinde koşar olmuş herkes kendini sever olmuş

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar