boncukkkkkkkkkk
hemen msn aççç
açtımm
hoşbuldum heracımmm iyi sayılmam aslında biraz morlaim bozuk dün 5 te ayttım
kankan seni yesin
sözlümle çok kötü tartştık filan dün oda geç yattı bende aklım ve kalbim çok karşık düşüncelerim birbirine girdi ne düşünceğimi bilmiyorum :dertli:
kankan seni yesin
sözlümle çok kötü tartştık filan dün oda geç yattı bende aklım ve kalbim çok karşık düşüncelerim birbirine girdi ne düşünceğimi bilmiyorum :dertli:
kız meselesi desem kalbim o kadar karışık ki askerlikten beri çok sorun yaşadık herkes benim üstüme geldi askerdr girme çocuğun üstesine filan ya bazen bitsin diydüüşünüyorum bazende ne kadar sevdiğimi düşünüyorum kalbim çok yorgun o kadar mutsuz hissediyorum ki kendimi:dertli:
oda ben snei aldattmadım diyo :dertli:
ne gibi mesela :dertli:valla tatlım askerden sonra sanki bi şeyler garip bir tuaflık var çözemiyorum
ay kızlar kafam çok karışık anlayamazsınız tamam sevgi saygı yetmiyo ask yetmiyo güven yetmiyo ne yetcek bu konuda sevdiğine eminim aldatmadığınada ama neden ben mutsuzum bu akdar neden kalbim yorgun ve kırgın su askerden beri bir sürü şey ayşadık halada yaşıyorz o snei sevmesem yanında durmam diyo ki aldatcak br yapıda değil eminm bunada aldatsaydı emin olun giderdi başkasına ya cddi cddi bunalıma giriyorum:zopa: