Metis Cafe

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
boncuum eminsen sorun yok o zaman
önemli olan zaten senin düşüncelerin bu ilişkiyi yaşayan sensin ona güvenen sensin bu durumda bize laf düşmez. sadece kuruntu yapıyorsun ya şöyle böyle olduysa diye ama ortada bişey yok bu da yaşadığınız sorunlar yüzünden kaynaklanıyo zamanla düzelebilir inşallah

insallah tatlım düzelmesse bakcaz artık bir yol:ilknur:

H

Hera

Misafir
Sevgi aşk yetmiyor diyemem demedim sevgi aşk dediğin duygular zaten sevdiğine kıymamayı hep mutlu edebilmeyi basit gereksiz saçma mevzuları sorunları içinde barındırmaz sevgi ve aşkı bu şekilde basite indirmeyelim sevginin olduğu yerde sonsuz sadakat ve kıyamamak onun için üzülmesin die ödün verebilmektir ama bunlar karşılıklı olursa aşktır sevgidir madem seni aldatmıyor eminsin bizler boşuna konuşmayalım mutsuzluğunun yorgunluğunun sebebi sende yatıyor cevabı sende bana kalırsa

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
yada herşey karşılıkmı olcak ya bir insnı seversin karşılık beklemeden bri iyilik yaparsın karşılık beklemeden bir insana güvenirsin karşılık beklemeden bir insanla ölüme gidersin yine karşık beklmeden ama ben sunu anladım her şey kendini düşünür omuş herkes çıkar peşinde koşar olmuş herkes kendini sever olmuş

karşılık beklemek şöyle bişey düşünsene o da seni seviyorum diyecek ama sürekli üzecek sen seviyorsun o da seviyo ama ikinizde mutlu değilsiniz insan mutlu olmadığı zaman, zamanla sevgide kalmıyor ki.
birde bi insan sevdiği kişiyi üzüyorsa eğer bu sevgi midir sence?
bence değildir,bende sevdim ama karşımdaki hep sevdim dedi ağladı kanıtlamak için herşeyi yaptı fakat yine üzdü. ben inanmıyorum bi insanın sevdiğini üzebileceğine. bu benim düşüncem benim kararım olduğu için ayrıldım zaten. herkes aynı düşünecek demiyorum ama bi kişi sevdimi karşılığında değer verilmediğini görünce o birliktelikten bişey olmuyo. ama şuan senin durumun böyle değil. sen olayları abartıyorsun canım.

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
anladım tatlım... umarım herşey yoluna girer..bayadır berabersiniz dimi arada mesafe de var.öle bişey yapmadığından eminsin ama uzak olunca işte kuruyo insan kafasında..bende bazen çok yorgun bıkkın oluyorum ama sen sevgine sarıl tatlım..tartışma herkeste oluyo.ben neler duydum burda bi yazsam roman olur..sabır hayatım umarım geçiçek

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
anladım tatlım... umarım herşey yoluna girer..bayadır berabersiniz dimi arada mesafe de var.öle bişey yapmadığından eminsin ama uzak olunca işte kuruyo insan kafasında..bende bazen çok yorgun bıkkın oluyorum ama sen sevgine sarıl tatlım..tartışma herkeste oluyo.ben neler duydum burda bi yazsam roman olur..sabır hayatım umarım geçiçek

anlatsana valal iyice kuruntulu oldum evet mesafe var 3üncü sneeye gircez 6 senedir tanıyorum :dertli:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
metisim haklı boncuğum.kuruntu yapıosun illaki yapılıo insanın elinde olmuo.bende mesela en yakın arkadaşımdan kıskanırım hep sevgilimi utanıyorum bundan ama korkuyorum ya onu severse die buda kuruntu işte...

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
olur olur tatlım erkeklere güvenilmez benim bundna önce bir çıktığım vardı benle çıkarken köydene sediği varmış ağzımı bozcam şimdi beni uyutup gittip kızı istemişler vermediler kızı bende öğrendim bunu tabi adam ne derse beğenrsin istersen devam edelim kızıda vermediler dedi pes artık bırak snele bu yolada yürümeyi kaldırımda görsem bile kafamı cevirim senin gibilerle işim olmaz ddim biti

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
olur olur tatlım erkeklere güvenilmez benim bundna önce bir çıktığım vardı benle çıkarken köydene sediği varmış ağzımı bozcam şimdi beni uyutup gittip kızı istemişler vermediler kızı bende öğrendim bunu tabi adam ne derse beğenrsin istersen devam edelim kızıda vermediler dedi pes artık bırak snele bu yolada yürümeyi kaldırımda görsem bile kafamı cevirim senin gibilerle işim olmaz ddim biti
ohaaaaaaa:ilknur:
insan böylelerini görünce daha dikkatli oluyo aklında hep bi şüphe oluyo yani valla erkek milleti sonuçta :dertli:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
böyle dengesizler var işte duyunca etraftan korkuyo insan neseki kurtulmuşsun ondan tatlım
sizin tek sorun uzaklık bence dayanılcak gibi değil biz aynı şehirdeyiz ama çok görüşemiyoruz o yüzden az çok anlıyorum seni
kavuştuğunuzda Allahın izniyle hepsi yoluna girer

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar