Metis Cafe

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
iyilik heram ben biraz uyudum bugün karnımın ağrısından sonra bizim bu yakında orkide hareketi tanıtım gibi bişey varmış ona gittim hiç duydun mu bilmem suna dumankaya derya baykal ve seda sayanın birleşip kurdukları bişey kozmetik,mutfak eşyası falan herşey var. onları izledim biraz geldim senin nasıldı günün

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
metisim tatlım iyim sağol boş boş oturuyodum bi gelim muhabbete dedim:huhuu:
heram sende sağol canım benim iyim nası olıyım günüm boş boş geçti vala bişey yapmıyorum sen yemek mi yapıyosun kolay gelsin:nk:

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
metisim tatlım iyim sağol boş boş oturuyodum bi gelim muhabbete dedim:huhuu:
heram sende sağol canım benim iyim nası olıyım günüm boş boş geçti vala bişey yapmıyorum sen yemek mi yapıyosun kolay gelsin:nk:

iyi yapmışsın tatlım dün bişiler anlatcam diyodun boncuk gelince anlatırsın olurmu :cokkomik:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
ole yaparım balım yoksa yolar beni vala:hihi::hihi:
ay şu orkide hareketi dediğin şey çok güzelmiş tatlım ya.ben suna dumankayanın bi formülünü denemiştim kollarımda sivilceler vardı geçirdi hemen kadın işini biliyo vala bende gitmek isterdim

H

Hera

Misafir
Metiscim iyi yapmışsın dinlenmekle evet duymuştum tvden ama tam olarak nedir bilmiyorum

Enisecim olsun sende evdeydin sanırım bazen boş boş olmakta güzel :cee

Bende yoğun bir şekilde Kızartma yaptım miktar olarak fazla yaptım eşimin canı çok istemişti domates sos yaptım pişirdim bol miktarda yine :1: mantar çorbası yaptım köfte biber patlıcan patates filan kızarttım baya bir zamanımı aldı ama iyi oldu kıyamam geliyo şimdi yesin :huhuu:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
evet tatlım evdeydim dinleniyorum okulda bitti boş otursam sıkıldım demicem diyodum bakalım ne kadar sürcek:hihi:
vay vay neler yapmışsın öyle ellerine sağlık eşin yaşadı-ciko

H

Hera

Misafir
hoş bulduk heracım sağ ol nasılsın hera

İyiyim bitanem çamaşır katlıyorum şu an bu gün kendimi ev işlerine vereyim dedim artık :deli: yoksa sokak süpürgesi gibi olmuştum :1: işlerim bitti sayılır bi duşa girmem gerek kocişimi bekliyorum ya hemen sofraya oturur yada önce sporunu yapar sona yemek yer ona göre duşa giricem bende sen nasılsın ayy ne çok konuştum yahuuu -rgulu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar