Metis Cafe

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
ole yaparım balım yoksa yolar beni vala:hihi::hihi:
ay şu orkide hareketi dediğin şey çok güzelmiş tatlım ya.ben suna dumankayanın bi formülünü denemiştim kollarımda sivilceler vardı geçirdi hemen kadın işini biliyo vala bende gitmek isterdim
hangi formülki tatlım bu :1:
Metiscim iyi yapmışsın dinlenmekle evet duymuştum tvden ama tam olarak nedir bilmiyorum

Enisecim olsun sende evdeydin sanırım bazen boş boş olmakta güzel :cee

Bende yoğun bir şekilde Kızartma yaptım miktar olarak fazla yaptım eşimin canı çok istemişti domates sos yaptım pişirdim bol miktarda yine :1: mantar çorbası yaptım köfte biber patlıcan patates filan kızarttım baya bir zamanımı aldı ama iyi oldu kıyamam geliyo şimdi yesin :huhuu:

ellerine sağlık heram bizde gelseydik -ciko

şehzade ven boncuum hoşgeldiniz

bizim burda çok fena yağmur var elektrikler kesilip duruyop kızlar az öncede bilgisayar kapandı bende açmadım tekrar bişey olur diye şimdi biraz dindi gibi heryerde yağış varmı acaba :lilav:

H

Hera

Misafir
Hiç düşünmüyorum metisim ya allahtan eşimin de öyle bir isteği yok :hihi: hiç öyle bir arzumuz yok ne zaman ihtiyaç duyarız onuda bilemiyorum aramızda böyle bebekle ilgili bir arzu istek oluşmadı neden bilemiyorum biz pek klasik normal bir karıkoca değiliz sanırım :cokkomik: eşim benim küçük erkek çocuğum gibidir ben ona öyle davranırım kocamda bana küçük kıoz çocuğu gibi davranır şefkatli ilgili kırılgan anlamında düşkünlük olarak

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
vay vay dedikodumuz mu yapılmış burda:dill:
vala damladım hemen:huhuu:
yokkk öyle bişey olmadı :dedikodu:
Hiç düşünmüyorum metisim ya allahtan eşimin de öyle bir isteği yok :hihi: hiç öyle bir arzumuz yok ne zaman ihtiyaç duyarız onuda bilemiyorum aramızda böyle bebekle ilgili bir arzu istek oluşmadı neden bilemiyorum biz pek klasik normal bir karıkoca değiliz sanırım :cokkomik: eşim benim küçük erkek çocuğum gibidir ben ona öyle davranırım kocamda bana küçük kıoz çocuğu gibi davranır şefkatli ilgili kırılgan anlamında düşkünlük olarak

ayy ne kadar güzel bişey bu yaa maşallah heracım peki eşinle ne zamandır tanışıyorsunuz nasıl evlenmeye karar verdin ?
evlilik artık bana çok zor geliyor nedense belkide sıradan monoton bi adam istemediğimdendir:lilav:

H

Hera

Misafir
Hoşbuldum bebeğim bende sağol :lilav:

Ne yalan söyliyim evlenmeyi bende istiyordum ama evlenmekten korkuyordum sıradan normal bir evliliğim olacak die çok korkuyordum açıkçası

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
metisim sen neden soğudun evlilikten:dertli:
ah enisem artık hiçbi erkeğe güvenmiyorum yaşadıklarımdan sonra
Hoşbuldum bebeğim bende sağol :lilav:

Ne yalan söyliyim evlenmeyi bende istiyordum ama evlenmekten korkuyordum sıradan normal bir evliliğim olacak die çok korkuyordum açıkçası

peki eşinle nasıl tanıştın nasıl bu kararı aldınız ?
ben artık hiçbi erkeğe güvenemiyorum yaa :dertli:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
öyle düşünme hayatım aslında ne yaşadğını çok iyi anlıyorum .bende sevgilimle tanışmadan önce öyle düşünüyodum ama gerçekten sevdiğin insanı bulduğunda hiç bi korkun kalmıyo bu konuda önemli olan doğru kişiye denk gelmek işte:dertli:

H

Hera

Misafir
Eşim beni evlenmeye çok zor ikna etti herkese de anlatır okadar uğraştı ki ben artık diyordum bu sefer tamam vaz geçmiştir ama yok pes etmedi kendime çok güveniyorum belki belki de çok güçlüyüm bilemiyorum yanlış anlaşılmasın ama hep böyle oldu benim hayatımda çok nazlı mı dersiniz ne nedenir bilemiyorum çabuk karar veremem ve Erkek hep zor elde etmeli koşmalı koşmalı bişeyler yapmalı kendini ispatlamak için kadınına diye düşünüyorum kafa yapım bu benim Ve Hiç Eyvallahım olmadı ruhumda yok :lilav:

H

Hera

Misafir
ah enisem artık hiçbi erkeğe güvenmiyorum yaşadıklarımdan sonra

peki eşinle nasıl tanıştın nasıl bu kararı aldınız ?
ben artık hiçbi erkeğe güvenemiyorum yaa :dertli:

Eşimle çalışırken tanıştık tesadüf anlatırım bu şu an hemen aktarabileceğim bir hikaye değil biras uzun o yüzden daha geniş bir zaaman da anlatayım oldumu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar