Metis Cafe

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
bu arada notebookunda hayırlı olsun tatlım
ay hadi inşallah az kalmış sayılır hazırlıklara filan başladınız mı

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Süper canım benim benim Allah Gönlüne göre versin ne mutlu
Allah razı olsun inşaALLH heracıım cümlemizin
bu arada notebookunda hayırlı olsun tatlım
ay hadi inşallah az kalmış sayılır hazırlıklara filan başladınız mı

başladık kuzum çeyiz hazırlıkları falan devam edioruz bakalım :) ama büyük bi sorunumuz var evimiz zaten küçük koyacak yer kalmadı

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
maşalah tatlım benim Allahım tamamına erdirsin
sıkıştırırsınız bi taraflara kız küçük evler çok şeker oluyo aaah ah benimde olsa keşke bi evim:dertli:

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
maşalah tatlım benim Allahım tamamına erdirsin
sıkıştırırsınız bi taraflara kız küçük evler çok şeker oluyo aaah ah benimde olsa keşke bi evim:dertli:

:) Şimdi oturdugumuz ev küçük baba evi dicemde babam yokki .. Aslında gelin gidecegim evde bizim ev kadar zaten ama çok şükür kira derdi olmayacak hamdolsun

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
kızlar annem çağırıp duruyo bende gidip geliyom kafam bölündü :1:
ya bu devirde kimseye güvenmiyorum artık hatta hiç evlenmem kıskanç bi erkek bulmadıkça
boncuum hoşgeldin bu arada enisem kusura bakma :lilav:

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
vallahi ne yalan söyleyeyim çevremdeki evliliklere bakarsam evliliğe tevbe ederim ..Herkez mutlulugunu kendi hazırlar gözü kapalı evlenenler yada sadece mantıga yada sadece aşka yada sadece maddiyata yönelik olan evlilikler her zaman mutsuzlukla sonuçlanır her duygudan olmalı evlilikle

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
anladım tatlım kötü örnek çok doğru ama biraz da sana bağlı bu sonuçta seviyo seni çekip çevirdinmi güzelce hiç bi yere gidemez
kaynananla tanışıodunuz dimi aranız nasıl

H

Hera

Misafir
derso hoşgeldin ....

heracım evlilik güzel de cevremdekinler korkutuyo beni bende korkuyorum tamam istiyorumda

Tatlım çeverendikilerden sana ne sen onlarmısın yada onlar senin sevgilinmi o tarzda larmı yani her kes farklı herkesin yaşadığı evlilik farklıdır bunu unutma hiç bir evlilik bir diğerine benzemez doğru olan ögeler vardır hayatta insan ilişkelerinde gerisi senin le erkek arkadaşının yaşadığıdır her kesin parmak izi bile farklı yapma ne olur bunu kendine örnek bilme etrafındakilerden ibaret değildir dünya..

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
anladım tatlım kötü örnek çok doğru ama biraz da sana bağlı bu sonuçta seviyo seni çekip çevirdinmi güzelce hiç bi yere gidemez
kaynananla tanışıodunuz dimi aranız nasıl

kaynanamla süper bak dersonunda süpermiş kaynanasıyla arası şimdi kötü

sonra beniden kaynaklanmıoo aslında ya erkek parayı bulunca değişiyo bence:lilav:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar