Metis Cafe

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
İyi kaynana varmıdır bilmem ben kendimi o kadar şanslı sayardım ki Taş bebek barbi diye sevilirdik kuzumdan kızımdan aşagı konuşulmazdı yüzük takılmadan iş ciddiye binmeden. sonra herşey yok oldu gitti

H

Hera

Misafir
İyi kaynana varmıdır bilmem ben kendimi o kadar şanslı sayardım ki Taş bebek barbi diye sevilirdik kuzumdan kızımdan aşagı konuşulmazdı yüzük takılmadan iş ciddiye binmeden. sonra herşey yok oldu gitti

Benim kayınvaldem de çok iyidir çok şanslıyım ben sanırım geçen gün işte bizdeydi annem harika bir kadındır benim annem dir daha ne diyebilirimki canım gibidir

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
benimde durumlar öyle boncuğum şimdi çok iyiz umarım hep böle gider
dersenacm neden öyle olduki birden ya şu an mesela bizimde iş ciddiye binmedi değişicek diye bende korkuyorum:dertli:

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
benimde durumlar öyle boncuğum şimdi çok iyiz umarım hep böle gider
dersenacm neden öyle olduki birden ya şu an mesela bizimde iş ciddiye binmedi değişicek diye bende korkuyorum:dertli:
herkez derdi görürüz yüzük takılınca iş ciddiye binince kıskançlık iç güdüsel mutlaka kaynanalık yapacak bi yerden sonra diye hadi be ordan ne ilgisi var yapsa şimdi yapar derdim öyle olmuyormuş .. İsmimle bile hitap edilmiyor artık o kadar diim siz anlayın

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Tatlım çeverendikilerden sana ne sen onlarmısın yada onlar senin sevgilinmi o tarzda larmı yani her kes farklı herkesin yaşadığı evlilik farklıdır bunu unutma hiç bir evlilik bir diğerine benzemez doğru olan ögeler vardır hayatta insan ilişkelerinde gerisi senin le erkek arkadaşının yaşadığıdır her kesin parmak izi bile farklı yapma ne olur bunu kendine örnek bilme etrafındakilerden ibaret değildir dünya..

tabiki canım ama insna ister istemez etkileniyo benim huyum bu bir şey olsun hemencik etkilenirim kurarım kafamda olur olmaz seyler :dertli:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
herkez derdi görürüz yüzük takılınca iş ciddiye binince kıskançlık iç güdüsel mutlaka kaynanalık yapacak bi yerden sonra diye hadi be ordan ne ilgisi var yapsa şimdi yapar derdim öyle olmuyormuş .. İsmimle bile hitap edilmiyor artık o kadar diim siz anlayın

inanmıyorum ya vala ikiyüzlü bunların çoğu demekki çok güvenmemek lazım.bişey yapmamışsındır sende eminim kendi kendine değişmiştir.offf zor işler ya umarım kıymetini anlar tatlım

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
inanmıyorum ya vala ikiyüzlü bunların çoğu demekki çok güvenmemek lazım.bişey yapmamışsındır sende eminim kendi kendine değişmiştir.offf zor işler ya umarım kıymetini anlar tatlım

Büyük bi tartışma yaşandı O zaman çok laf söyledim İnkar edecek değilim ama yerden göge kadar ben haklıydım ve o zamanda bana hak verdi aradan geçti 1 hafta 10 gün bir tavırdır başladı geçen sene kurbandan beri aynı .

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
Büyük bi tartışma yaşandı O zaman çok laf söyledim İnkar edecek değilim ama yerden göge kadar ben haklıydım ve o zamanda bana hak verdi aradan geçti 1 hafta 10 gün bir tavırdır başladı geçen sene kurbandan beri aynı .

çok üzüldüm hayatım ya.tamam kızarsın biraz tavır yaparsın ama insan bi anda bu kadar değişmezki.madem baştan niye okadar iyi davrandın şu kaynanaları anlamıyorum vala ya:dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar