yok tatlım daha yeni işe girdi açıktan okuyo bide evlendikten sonra gitmeyi düşünüyo
evlendikten sonraya bırakma canım senin için çok zor olur askerliğini yapsın gelsin sonra düğün işlerine bakın
yok tatlım daha yeni işe girdi açıktan okuyo bide evlendikten sonra gitmeyi düşünüyo
tabiki canım ama insna ister istemez etkileniyo benim huyum bu bir şey olsun hemencik etkilenirim kurarım kafamda olur olmaz seyler :dertli:
çok üzüldüm hayatım ya.tamam kızarsın biraz tavır yaparsın ama insan bi anda bu kadar değişmezki.madem baştan niye okadar iyi davrandın şu kaynanaları anlamıyorum vala ya:dertli:
zaten nişanlımla aramızı yapan kendisi İstenmeyen olduk çıktın tabi laf ile bu hiç söylenmedi tavırlarla belli edilior.. Ve kimse bu yüzden bana hak vermior evham yaptıgımı vesveseci olduguma inanılıor
pes ya senin ne yaşadığını millet ne biliyomuş hep onlar haklı tabi gelinler hep suçlu oluyo.inşallah düzelir tatlım ya baştan iyi olması umutlandırdı beni sabret bakalım nolucak...
askerlik işi mecbur öyle olucak çünkü işini kaybetmek istemiyo okulla ilgili filanda işler karışık :dertli:
Etkilenme bence sen kendine bak erkek arkadaşına bak hayatına bak kısacası gerisi fasa fiso yani yalan düşünsene sen çok güzel bir şey yaşıyorsun ben şahsen hiç görmedim bile etrafımı eşim öyle bir mutluluk sarhoşu ettiki beni daha ne ister bir kadın
Kızlar size iyi geceler diyerek çıkmak zorundayım çünkü eşimle film izliycez hadi diyor bana bitti onunda işleri pc de öpüyorum hoşçakalın tatlı uykular sizlere
Ben zaten saygımdan bişi kaybetmiş değilim .. Allah için sabrediyorum