Metis Cafe

H

Hera

Misafir
tabiki canım ama insna ister istemez etkileniyo benim huyum bu bir şey olsun hemencik etkilenirim kurarım kafamda olur olmaz seyler :dertli:

Etkilenme bence sen kendine bak erkek arkadaşına bak hayatına bak kısacası gerisi fasa fiso yani yalan düşünsene sen çok güzel bir şey yaşıyorsun ben şahsen hiç görmedim bile etrafımı eşim öyle bir mutluluk sarhoşu ettiki beni daha ne ister bir kadın

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
çok üzüldüm hayatım ya.tamam kızarsın biraz tavır yaparsın ama insan bi anda bu kadar değişmezki.madem baştan niye okadar iyi davrandın şu kaynanaları anlamıyorum vala ya:dertli:

zaten nişanlımla aramızı yapan kendisi İstenmeyen olduk çıktın tabi laf ile bu hiç söylenmedi tavırlarla belli edilior.. Ve kimse bu yüzden bana hak vermior evham yaptıgımı vesveseci olduguma inanılıor

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
zaten nişanlımla aramızı yapan kendisi İstenmeyen olduk çıktın tabi laf ile bu hiç söylenmedi tavırlarla belli edilior.. Ve kimse bu yüzden bana hak vermior evham yaptıgımı vesveseci olduguma inanılıor

pes ya senin ne yaşadığını millet ne biliyomuş hep onlar haklı tabi gelinler hep suçlu oluyo.inşallah düzelir tatlım ya baştan iyi olması umutlandırdı beni sabret bakalım nolucak...
askerlik işi mecbur öyle olucak çünkü işini kaybetmek istemiyo okulla ilgili filanda işler karışık :dertli:

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
pes ya senin ne yaşadığını millet ne biliyomuş hep onlar haklı tabi gelinler hep suçlu oluyo.inşallah düzelir tatlım ya baştan iyi olması umutlandırdı beni sabret bakalım nolucak...
askerlik işi mecbur öyle olucak çünkü işini kaybetmek istemiyo okulla ilgili filanda işler karışık :dertli:

Ben zaten saygımdan bişi kaybetmiş değilim .. Allah için sabrediyorum

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
çok zorlanırsın tatlım biz neler yaşadık zahten psikolojileri bozuluyo kaç kere ayrılmayı düşündük bence iyi düşn askerden gelsin öyle derim yine senin hayatın yine snein kararın bence ben fikrimi söyledim

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
sen yaşadın biliyosun tatlım sağol uyarın için bende gitmesinden yanayım aslında kesin bizde ayrılırız en ufak şeyde ayrılık lafı çıkıyo zaten:dertli: ama ozamanda çok beklemiş olucaz bakalım kısmet boncuğum:dertli:

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
güle güle heracım iyi seyirler

kızlar ben geldim yine sizi bırakıp gitmeye dayanamadım ağrım biraz hafifledi bakim neler yazmışınız :dertli:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
iyi gecer heracım iyi seyirler canım

enisecim siz sınavı verceksiniz işte birbirinizi nasıl sevdiğnizi anlıcaksınız hep altatn alan sen olcaksın 460 gün neler yaşadım valla bitti diyodum bittti herkes sasdı ailesi bile tebrik etti beni

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
69049248.jpg
kızlar ben çıkıorum yarın görüşürz sözlümde :telefon:da konuşcaz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar