Metis Cafe

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
nigarlamı bilmiyorumda padişah onu sefer için mısıramı ne göndercekmiş orda kendine harem kurcakmış yani kitapta öleydi:cikolata:

H

Hera

Misafir
Sorgular ken Flört etmessin mektubu alır sorgular sın gereğini yaparsın Taciz etmeye gerek yok bu aşikar yani dah ne olmalı tövbe yarabbim daha ne olmalı

H

Hera

Misafir
sadece nigar yeter mi canım :zonk::hihi:

Herkes için genelleme yapılamaz tabi lakin her şeyi elde eden her imkanı ele geçiren erkek ihanet edecek yamuk yapacak diye bir kaide yok Ben yinede genelleme yapmak istemiyorum insan yada kadın yada erkek bulunduğu konum ne hale gelirse gelsin parayı bulduğu vakit neye dönüşeceği kestiremeyebilir yinede mayası iyi olan adam bozulmaz diye düşünüyorum diyorum istisnalar kaideyi bozmaz iyi dürüs insanlar da var paranın bozamadığı..

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
Herkes için genelleme yapılamaz tabi lakin her şeyi elde eden her imkanı ele geçiren erkek ihanet edecek yamuk yapacak diye bir kaide yok Ben yinede genelleme yapmak istemiyorum insan yada kadın yada erkek bulunduğu konum ne hale gelirse gelsin parayı bulduğu vakit neye dönüşeceği kestiremeyebilir yinede mayası iyi olan adam bozulmaz diye düşünüyorum diyorum istisnalar kaideyi bozmaz iyi dürüs insanlar da var paranın bozamadığı..

evet heram ne yazıkki şan şöhret para çoğu insanı değiştiriyor ancak karakter sahibi insanlar değişmeyebilir.

H

Hera

Misafir
Ben baştan sona okudum tarihi bilgi olarak kitapları sizlerinde okumasını tavsiye ederim bu bilgilerim Kİtaplardan Hürrem Tarihe ADINI ALTIn Harflerle yazmış bir Kadındır NİKAH Akdini 500 yıl önce Sultan Süleymana Yaptırmış Olan ilk ve TEK kadındır o dönem yok tu nikah AKDİ biliyorsunuz ki Hürrem bunu gerçekleştirdi nasıl yaptığını ise okuyarak öğrenmek mümkün geçmiş zaman dersiniz ama sadece Zaman farklı olaylar yaşananlar hep aynı arkadaşlar ben bunu Anladım okuduklarımdan..

H

Hera

Misafir
Hürrem Sultan isimli bir çok yazar var zaten geneli hep aynıdır değişmez herhangi birini alman yeterli tatlım tarihi bilgi olarak değişmiyor yazılım aynı anlatım Ben okuyup bildiğim gibi gelişiyor dizide olaylar yani Dizide Tarihten Esinlenerek Yazılmıştır diyor ya tarih bilimcilerin aynı kitaptakilerin...

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
bende naçizane fikrimi sölim en son moskof cariye kitabını olkudum demet altınyeleklioğlunun o da hürremi anlatıyo hatta seri şeklinde kızı mihrimah gelini nurbanuyla ilgili de kitapları var hepsini okudum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar