Metis'in Diyet Günlüğü

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
Eşim de hiç yemiyosun diye kızıyor:D
Erkekler hep böyle galiba babamda annem ekmek yemediğinde yesene diye kızar:kptmya:
metiscim hayirli olsun canim bende yarin dukan diyetine baslicam:sila:
bes günde 3-7 arasi vermek mümkünmüs bol bol et yicem

Aslında çok iyi bir diyetmiş canım ne yiceksin et olarak nası bişey ki?

Bende normalde et seven bi insanım ama bugünlerde midem bulanıyo fazla yiyemiyorum nedense :hulya:

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
Beş günde yedi kilo verirsen bende başlarım hemen

Ben daha 2 kilo vermeme rağmen bugün giyemediğim bi pantolonumun içine sığdım nasıl olduysa

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
Haklısın ilknurcum

Öğle yemeğimi yazmadım sanırım unuttum

Kahvaltı ile öğle arasında mandalina suyu içtim

Öğlen
Tarhana çorbası
Salata
Pişi
( Teyzemler pişi yapmış bir CD büyüklüğünde pişinin çeyreğini yedim nerdeyse durduramayıp kendimi hepsini yiyordum öyle güzeldiki :mendil: :kptmya:)

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Metis cim diyetinde başarılar dilerim canım bende kilo verme çabasıyla uğraşıyorum benim kilolarım az buz değildi ama uzun zamandır diyet ve spor yapıyorum azmimin karşılığınıda alıyorum çok şükür benim hedefimde 70 ila 75 kilo benim için idealmiş boyum 1 73

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
Metis cim diyetinde başarılar dilerim canım bende kilo verme çabasıyla uğraşıyorum benim kilolarım az buz değildi ama uzun zamandır diyet ve spor yapıyorum azmimin karşılığınıda alıyorum çok şükür benim hedefimde 70 ila 75 kilo benim için idealmiş boyum 1 73

İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım insan kilo verdikçe motivasyonu artıyor ve diyeti bırakmak istemiyor zaten -alkis:cak:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Haklısın ilknurcum

Öğle yemeğimi yazmadım sanırım unuttum

Kahvaltı ile öğle arasında mandalina suyu içtim

Öğlen
Tarhana çorbası
Salata
Pişi
( Teyzemler pişi yapmış bir CD büyüklüğünde pişinin çeyreğini yedim nerdeyse durduramayıp kendimi hepsini yiyordum öyle güzeldiki :mendil: :kptmya:)

Pişi de günlük bonusun olsun, yok yok haftalık-hmm

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
Zayıflamak çok güzel bişey ya. En son alışverişe çıktığımda 36 beden pantolonları giyince sevinçten çılgına döndüm.-kop Ondan sonra iştah falan kalmadı tabi. O mutluluğu en lezzetli yemeğe değişmem. Yalnız ben vücudumla inatlaşınca tersini yaptığı için rejim falan yapamıyorum. Az az yiyerek yemekte kendimi oyalayarak kilo verdim sanırım. Bide bende kahvaltı dışında ekmek yemem. Kahvaltıda da genelde kepekli ekmek yerim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar