Metis'in Diyet Günlüğü

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Zayıflamak çok güzel bişey ya. En son alışverişe çıktığımda 36 beden pantolonları giyince sevinçten çılgına döndüm.-kop Ondan sonra iştah falan kalmadı tabi. O mutluluğu en lezzetli yemeğe değişmem. Yalnız ben vücudumla inatlaşınca tersini yaptığı için rejim falan yapamıyorum. Az az yiyerek yemekte kendimi oyalayarak kilo verdim sanırım. Bide bende kahvaltı dışında ekmek yemem. Kahvaltıda da genelde kepekli ekmek yerim.

ne güzel zaten ekmeği kestim mi rahat kilo veriyosun çok çok kilolu değilse tabi:ilknur:

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
Zayıflamak çok güzel bişey ya. En son alışverişe çıktığımda 36 beden pantolonları giyince sevinçten çılgına döndüm.-kop Ondan sonra iştah falan kalmadı tabi. O mutluluğu en lezzetli yemeğe değişmem. Yalnız ben vücudumla inatlaşınca tersini yaptığı için rejim falan yapamıyorum. Az az yiyerek yemekte kendimi oyalayarak kilo verdim sanırım. Bide bende kahvaltı dışında ekmek yemem. Kahvaltıda da genelde kepekli ekmek yerim.
Kesinlikle o mutluluk bambaşka canım kendine bunu yaşattığın için tebrik ederim seni :gulegule:
ne güzel zaten ekmeği kestim mi rahat kilo veriyosun çok çok kilolu değilse tabi:ilknur:

Bende bu yöntemle iyi kilo veriyorum tatlım :sutarafa:
Ama çok kilolularda işe yaramı bilemiyorum :utan:

Bende bugün yidiklerimi yazayım
Yarım dilim kepekli ekmek
Peynir kibrit kutusu kadar
4Zeytin
4grissini kepekli küçük yani dördünü toplasan bi dene eder :dertli:
Annem biber kavurmuş tadına bakmak için bi çatal aldım :ilknur:

Elma sirkeli suyumu içmeyi unuttum içeyim hemaan :icelim:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Dilerim istediğğin kiloyu en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde edinirsin.
Bende doğum sonrası 4 k,lom var vermem gereken ama acele etmiyorum!!!
Bende spor yaparak vermeyi düşünüyorum.
Ekmeği çıkardım hayatımdan zaten..
Bebişim bir düzene girsin bende paylaşırım sizlerle deneyimlerimi inşallah.:esse:

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
Dilerim istediğğin kiloyu en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde edinirsin.
Bende doğum sonrası 4 k,lom var vermem gereken ama acele etmiyorum!!!
Bende spor yaparak vermeyi düşünüyorum.
Ekmeği çıkardım hayatımdan zaten..
Bebişim bir düzene girsin bende paylaşırım sizlerle deneyimlerimi inşallah.:esse:

Canım yeni doğum yaptığın için zaten bebişini emzirdikçe de rahat kilo verirsin acele etmene gerkeçten gerek yok :teselli:

Ayrıca tebrik etmek istiyorum doğum yapıp sadece 4 kilo fazlanın olması formuna dikkat ettiğini ve sağlıklı beslendiğini gösterir :dusun:

Rabbim bebişine sağlıklı uzun ömürler versin

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
Sabah kahvaltıdan sonra bi avuç leblebi yedim

Öğle yemeğinde yediklerim:

Bir kase şehriye çorbası
Közlenmiş patlıcanlı salata(yoğurtlu)

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Erkekler hep böyle galiba babamda annem ekmek yemediğinde yesene diye kızar:kptmya:

Aslında çok iyi bir diyetmiş canım ne yiceksin et olarak nası bişey ki?

Bende normalde et seven bi insanım ama bugünlerde midem bulanıyo fazla yiyemiyorum nedense :hulya:

canim arastiriyorum bende daha baslayamadim bir günden birgüne erteliyorum:kptmya:
anladigim kadariyla tavuk eti kirmizi et balik sinirsiz tabi yagsiz olcak google amcadan arattim daha bakiyom:dertli::kptmya:

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
canim arastiriyorum bende daha baslayamadim bir günden birgüne erteliyorum:kptmya:
anladigim kadariyla tavuk eti kirmizi et balik sinirsiz tabi yagsiz olcak google amcadan arattim daha bakiyom:dertli::kptmya:

Tamam canım işe yararsa sölebende deniyim :kokos:

Akşam yemeğim
Fırında patatesli tavuk
Ayran
Salata :dertli:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
metis,,ben s eni tebrik ediyorum,calismandan oturu,,,,,,,,,-alkis-alkis-alkis
harikasin bacim,,ha gayret,,,,,,,,,,:esse:

AMOR

Aktif Üye
Tepki
112
metis süper bi topik olmuş :sila:işallah ideal kiloya kavuşuruz senle az çok boy ve kilo tutuyor takipteyim

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
metis süper bi topik olmuş :sila:işallah ideal kiloya kavuşuruz senle az çok boy ve kilo tutuyor takipteyim

İnşallah canım hep beranber :kokos:

Bu sabahki kahvaltım
Kepekli ekmekten tost
5Zeytin
Domates ve salatalık
Az şekerli çay

Elma sirkeli su

Arada şimdi elma yiyorum :hulya:

Tepki
42
Canım günlüğün hayırlı olsun.bende günlük oluşturmak istiyordum.diğer günlüklere bakayım dedim ama senden başka günlüğü olan yok sanırım:(

inş. istediğin kiloya ulaşırsın.

günlüğünü takip etmeye çalışacam:)kolay gelsin arkadaşım-hmm

G

guzelcem

Misafir
Helal olsun kızlar inşaallah istediğiniz hedefe ulaşırsınız, dilerim bende size katılır proğramınıza zayıflarım:mendil:koşu bantının faydası varmı? beni bilgilendirirseniz sevinirim:) almayı düşünüyorum.:esse:

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
Amorum siteye bile doğru düzgün giremiyorum artık:mendil:
Ne diyet kaldı bende ne başka bişey
Ders çalışıyorum sürekli ve acıkıyorum
Tvde bilmiş bir kadın diyetisyen ekmeği kesmeyin ekmek yiyin hatta kilo vermenize yardımcı olcak dedi saolsun ben akşam ve öğlen birer dilim kepekli ekmek yedim ama yine az yağlı yemekler yedim yada yağsız bi haftada iki kilo aldım o kadının yüzünen -kizgin

Sonra ekmeği kestim fakat her öğün normal bi yemek yediğim için kilo veremedim çünkü metobolizmam öyle bişey ki bi öğün mutlaka sadece çorba diğer öğün çok az yemek yicem yoksa hemen kilo alıyorum

Napim anam bende insanım hele ders çalışınca çok acıkıyorum yinede ekmeksiz yemekten yiyorum kilo alıyorum iyice

Valla hiç kusura bakmasın şu kilo denen meret,onun yüzünden kafam aç ders çalışamam anam :dertli:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
konunu takip edemedim kusura bakma,,kac kilo verdin canim,o gunden bu gune,,,,

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
metis iki dilim kepekli ekmek yüzündenmi kilo aldın
inanılmaz :sinifsinif:
bütün diyetlerde var zaten ekmek

AMOR

Aktif Üye
Tepki
112
metisim herkes bişey diyor yav ama kepekli ekmekten almaman lazımdı,tok tutar ki o:sinifsinif:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar