Evet roman şeklinde.... bayılırım tarihi kitaplaraOoo tarih miii
Evet roman şeklinde.... bayılırım tarihi kitaplaraOoo tarih miii
Ay ne güzel bende okumak istiyorum ama daha cok macera fantastik okuyucusuyumEvet roman şeklinde.... bayılırım tarihi kitaplara
Oooo bende hemde gerilim cinayet minayet bayılırımAy ne güzel bende okumak istiyorum ama daha cok macera fantastik okuyucusuyum
Ben deOooo bende hemde gerilim cinayet minayet bayılırım
benim vaktim olmuyor bi türlü gece yatağa girdiğimde 1 di zaman yaratmam lazımmHuhu kimler kitap okuyor
Ben artık yanımda tasiyorum kitabımı fırsat bulduğumda 1-2 sayfa demeden okuyorum...benim vaktim olmuyor bi türlü gece yatağa girdiğimde 1 di zaman yaratmam lazımm
İş yerinde sürekli pc'ye baktığım için, molamız da olmadığı için ben alsam da bir işe yaramaz. Eve zaten yürüyerek gidiyorumBen artık yanımda tasiyorum kitabımı fırsat bulduğumda 1-2 sayfa demeden okuyorum...
Ozaman zor senin için gerçekten....ama yemek hazırladıktan sonra eşin gelene kadar olabilir belki ..ondada fırsat kalırsa kosturmaktan...İş yerinde sürekli pc'ye baktığım için, molamız da olmadığı için ben alsam da bir işe yaramaz. Eve zaten yürüyerek gidiyorum
vallah kalmıyor çamaşırdır yok bulaşık mak. dirOzaman zor senin için gerçekten....ama yemek hazırladıktan sonra eşin gelene kadar olabilir belki ..ondada fırsat kalırsa kosturmaktan...
Güzel bi kitap ama ağır biraz iyi okumalarVeee yeni kitabima başlamış bulunmaktayim
Kalmaz kalmaz akşama kadar evde olmayinca az zamanda çok iş yapmak gerekiyor...çalışan kadın olmak zorvallah kalmıyor çamaşırdır yok bulaşık mak. dir
Çok fazla eski Türkçe kelimeler var...dili biraz farklı geldi... inşallah fırsat buldukça okuyup bitireceğimGüzel bi kitap ama ağır biraz iyi okumalar
Evet Barbaros’ta öyle idi yarıda bırakmak zorunda kaldımÇok fazla eski Türkçe kelimeler var...dili biraz farklı geldi... inşallah fırsat buldukça okuyup bitireceğim
İskender palanin miEvet Barbaros’ta öyle idi yarıda bırakmak zorunda kaldım
Evetİskender palanin mi
Ben okudum bunu çok güzel bir kitap ama iskerder palanin dili çok ağır bütün kitapları boyle
O yok Bndeİskerder palanin mihmandar var muhteşem bı eser Eyüp Sultan'ın hikayesi ilk defa dili çok normal geldi heyecanla okudum