Okuyor muyuz
Ben daha kitabım elime alamadım 60 sayfa kaldı
Az kalmıs canım ha gayretBen daha kitabım elime alamadım 60 sayfa kaldı
Elime alsam 1 saatte biter ama fırsat bulamadım bı türlüAz kalmıs canım ha gayret
Ne güzel masallaahhTefsir okuyordum son ciltteyim azda kaldı yılbaşına kadar bitireyim diye hedef koydum...son 120 sayfam 31 aralığa kadar inşallah bitireceğim
Bende o durumdayımElime alsam 1 saatte biter ama fırsat bulamadım bı türlü
Elinden birakincada kalınca kalıyor rutine koymak lazım..4 gündür elime alamiyorumBende o durumdayım
Evet canım günlük okuma yapıp alıskanlık yapmak gerekiyorElinden birakincada kalınca kalıyor rutine koymak lazım..4 gündür elime alamiyorum
işte vakit olmuyor bi bakıyorum saat olmuş 11 buçuk hayde diş fırçala bilmem ne yatağaEvet canım günlük okuma yapıp alıskanlık yapmak gerekiyor
Yatakta 5 dakika okuişte vakit olmuyor bi bakıyorum saat olmuş 11 buçuk hayde diş fırçala bilmem ne yatağa
Evet çok mantıklı dedin, yatağın oraya koyayım kitabı yoksa başka türlü olmuyorYatakta 5 dakika oku
Ben bazen telefondan okuyorum öyle de yapabilirsinEvet çok mantıklı dedin, yatağın oraya koyayım kitabı yoksa başka türlü olmuyor
telden okumaya alışamadım yaBen bazen telefondan okuyorum öyle de yapabilirsin
Bende hiç sevmiyorum...telden okumaya alışamadım ya
Program kitap okuma programı olunca kitap hissiyatı veriyor biraztelden okumaya alışamadım ya
Benim gözlerim ağrıyor uzun süre dikkatli bakınca sevmedigimden herhaldeProgram kitap okuma programı olunca kitap hissiyatı veriyor biraz
hangi program diğer yerde konuştuklarımız orda kayıtlı kaldıProgram kitap okuma programı olunca kitap hissiyatı veriyor biraz