Harikasın Seçilmiş
Yuh cikoooo terket burayıSayfanın ismini neden dingonun ahırı okuyom her defasında
SoryyYuh cikoooo terket burayı
Sen gel azcık kitap oku
Ben okuyomda arada benimkiler azerice uygunmudur ne tür olduğunu yazarım isim falan girmeyelim o işlereSen gel azcık kitap oku
Bize hersey uygun yeter ki okur olsunBen okuyomda arada benimkiler azerice uygunmudur ne tür olduğunu yazarım isim falan girmeyelim o işlere
Sayfanın ismini neden dingonun ahırı okuyom her defasında
Sayfanın ismini neden dingonun ahırı okuyom her defasında
Şşş tamam menekşe kızıyor
Şşş tamam menekşe kızıyor
Ciddi mi leeeeeSayfanın ismini neden dingonun ahırı okuyom her defasında
Ciddi mi leeeee
EvetCiddi mi leeeee
Sorma canım koca koca binalar dikildiO ucube gökdelen olmadan önce nerdeyse tamemen denizi görüyordum...burası malesef benim evim değil... kızımı derse getirdim oranın balkonu
Kuzum hayırlı olsun topigin beni de ekler misin bayilirim kitaplara hedefim 10 kitapMerhaba, Bu topiğimizde ;
1. Sayfaya düzenli uğrayıp, hangi kitabı okuyor, hangi sayfadaysanız bildirim yapmalısınız.
2. Yıllık hedeflerinizi belirlemelisiniz.
3. Okuduğumuz kitaplarla ilgili konuşarak fikir alış verişinde bulunacağız.
Gelmekten çekinmeyin. Kapımız kitap severlere sonuna kadar açık.
Topiğin adının nerden geldiğini neden bu ad nerden geliyor dediğinizi duyar gibiyim. Bunun için Şeker Portakal isimli kitabı okumanız gerekiyor
ÜYE 2023 OKUMA HEDEFİ OKUNAN KİTAP KALAN KİTAP @Mavi Menekşe 10 @sulisim 10 @Maya91 5
Heemmenn ekliyorum kuzumKuzum hayırlı olsun topigin beni de ekler misin bayilirim kitaplara hedefim 10 kitap