Ben de öğrenciyken uyuz oluyordum öyle öğrencilere, kendi kendime söylenirdim. Ya sınav olcağını biliyorsunuz neden kalem getirmezsiniz kiSınav baslicak kalemim yok benim diyo....sınıfta fazla kalemi olan var mı diye tek tek soruyor oda yetmezse diğer sınıfa gidiyor istemeye...
Kuduruklar dimiAynı benim öğrenciler gibisiniz....
Ahhh ahhhh canım sorma...bolumda yedek kalem silgi bulunduruyoruz bunlara vermek için... özellikle erkek çocuklarının hiccc umru degilBen de öğrenciyken uyuz oluyordum öyle öğrencilere, kendi kendime söylenirdim. Ya sınav olcağını biliyorsunuz neden kalem getirmezsiniz ki
Yok anam kalemim yok silgim yok sınıfta kaldım haberim yokKuduruklar dimi
Okumaya niyeti yok simdikilerinYok anam kalemim yok silgim yok sınıfta kaldım haberim yok
Aynen öyle....çok rahatlar dünya umurlarinda değil...geleceğe ait hiç bir hedefleri yokOkumaya niyeti yok simdikilerin
Hocam karnım ağrımaya başladı eve gidebilirmiyimBen de fazla var
De git baban seni sanayiye versin, senin okuyacağın yokHocam karnım ağrımaya başladı eve gidebilirmiyim
De git baban seni sanayiye versin, senin okuyacağın yok
benim de bitmek üzere olan kitabım hala bitmek üzere dün hiç elime alamadım sancıdanKitapçılar nasıl gidiyor....ben bu sabah kitabımı bitirdim
okuyoruz örtmenimKitapçılar nasıl gidiyor....ben bu sabah kitabımı bitirdim
Yada bi berbere meslek öğrensinDe git baban seni sanayiye versin, senin okuyacağın yok
Eşimin yanına gitsin o zaman, beleş çalışanYada bi berbere meslek öğrensin
Bnm oğlanı vereyim köle gibi çalıştırsınEşimin yanına gitsin o zaman, beleş çalışan
Olar çalıştırırBnm oğlanı vereyim köle gibi çalıştırsın
Kadın kuaförü mü kız yoksamEşimin yanına gitsin o zaman, beleş çalışan
Yok keserim hah :Kadın kuaförü mü kız yoksam
Senin saçlar ondan sorulurduYok keserim hah :